Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a mensim. Rá 1 napjára egyutt voltunk a párommal, és védekeztunk de elszakadt a gumi, és belém élvezett el. Rögtön kimostam magam tűzforró vízzel. és ma pedig barnás folyásom volt. Lehetek terhes?
a barna folyás az valszeg a mensid.
de én a helyedben nem amiatt aggódnék, hanem azért, mert beléd élvezett... tehát hogy teherbe eshetsz. és a naptár módszer az van, akinél bejön, van, akinél nem.
JÓ VÉDEKEZÉS: a fogamzásgátló és az óvszer.
Egy kicsit tényleg túl reagálja szinte mindenki ezt a témát, vannak nyílván kivételek, de a nagy átlag ugyanúgy működik. Tehát, ha valóban 28 naposak a ciklusaid, akkor szerintem ne aggódj. Van olyan barátnőm, aki a párjával minden alakalommal menstruáció után 2-3 napig nem védekeznek, és még nem lett baleset. Persze jobb,mindíg a legrosszabb esetet nézni, de szerintem ne parázz. Legközelebb, hogy ne legyen ilyen aggodalmad, ha mással nem is, de legalább megszakításossal védekezzetek!
Egyébként én is hasonló szituban vagyok, csak annyi különbséggel, hogy menstruáció után 2 nappal megszakításossal védekeztünk, de a 14. napon is együtt voltunk akkor már egyántalán nem védekeztünk, és most terhes vagyok. :) De persze szinte számomra egyértelmű, hogy félidőben estem teherbe, mivel kb.mi is 4 évig megszakításossal védekeztünk, és soha nem volt "baleset".
honnan tudod, hogy nem volt peteérésed, már bocs? és igen, mensi után egy nappal is lehet.
de mindegy, ez is egy teljesen fölösleges kérdés volt, mert úgyis csak az a vélemény a jó számodra, amit már te magadban eldöntöttél és kigondoltál. aki mást mond, az mind hülye, és úgysem hiszel neki. tehát tök fölösleges volt feltenned a kérdést, ha úgyis csak a saját fejed után mész.
mindenesetre szerintem nőj föl a szexhez, és használj valami jóval biztosabb módszert, mint a naptáras. ez azoknak jó, akiknél nem baj, ha becsúszik egy baba. ott az óvszer, ott a fogamzásgátló, spermicidek, miegyéb. olvass utána. csomó aggódást meg lehet vele spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!