Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmúlt a mensim. Rá 1 napjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flory16 kérdése:

Elmúlt a mensim. Rá 1 napjára egyutt voltunk a párommal, és védekeztunk de elszakadt a gumi, és belém élvezett el. Rögtön kimostam magam tűzforró vízzel. és ma pedig barnás folyásom volt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 10:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én pl a menzeszem környékén lettem terhes. Szóval ne bízz ebben!!! A legtutibb, hogy elmész, és íratsz fel esemény utáni tablettát.
2012. jan. 23. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:
nekem a keresztanyám elég felelőtlen volt fiatalkorában, ezért 20 évesen esett teherbe. azt mondta, ő menstruáció KÖZBEN nem védekezett, és abban a hónapban csak akkor volt együtt a pasijával, azzal az egy alkalommal, mert utána a pasi kiment külföldre dolgozni egy ideig. szóval ő a vérzés közben esett teherbe. alkati kérdés.
2012. jan. 23. 13:39
 13/27 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válszokat..van aki megnyugtatott,de vannak oylanok akik mégjobban megilyesztettek (de jobb félni,mint megijedni)..de ezt nem értem naptármódszert mondják jó védekezésnek,de tudom h a fogamzásgátló a legjobb..de akk is,nemlehet h a mensim még nem folyt ki belőlem teljesen?..és most az csöpög?.mert én erre is gondoltam..??..
2012. jan. 23. 14:05
 14/27 anonim ***** válasza:

a barna folyás az valszeg a mensid.

de én a helyedben nem amiatt aggódnék, hanem azért, mert beléd élvezett... tehát hogy teherbe eshetsz. és a naptár módszer az van, akinél bejön, van, akinél nem.

JÓ VÉDEKEZÉS: a fogamzásgátló és az óvszer.

2012. jan. 23. 14:13
 15/27 A kérdező kommentje:
szóval mindenképpen esemény utáni?!....
2012. jan. 23. 14:28
 16/27 anonim válasza:

Egy kicsit tényleg túl reagálja szinte mindenki ezt a témát, vannak nyílván kivételek, de a nagy átlag ugyanúgy működik. Tehát, ha valóban 28 naposak a ciklusaid, akkor szerintem ne aggódj. Van olyan barátnőm, aki a párjával minden alakalommal menstruáció után 2-3 napig nem védekeznek, és még nem lett baleset. Persze jobb,mindíg a legrosszabb esetet nézni, de szerintem ne parázz. Legközelebb, hogy ne legyen ilyen aggodalmad, ha mással nem is, de legalább megszakításossal védekezzetek!

Egyébként én is hasonló szituban vagyok, csak annyi különbséggel, hogy menstruáció után 2 nappal megszakításossal védekeztünk, de a 14. napon is együtt voltunk akkor már egyántalán nem védekeztünk, és most terhes vagyok. :) De persze szinte számomra egyértelmű, hogy félidőben estem teherbe, mivel kb.mi is 4 évig megszakításossal védekeztünk, és soha nem volt "baleset".

2012. jan. 23. 14:33
 17/27 A kérdező kommentje:
ezaz h most mindenki tanácsot ad.csak nemtudom eldönteni,h melyiőlüknek higyjek..ha már jártam volna ilyen cipőben,akk tudnám mitévő legyek,de még nem voltam ilyenben soha,és nemis akarok..mindenki jót akar,és ezt köszönöm,de akk is parázok...de nagyon bízom benne,h nem lesz belőle semmi...jól kimostam magam,és még nemis volt peteérésem,és nemis lehetett a mensim után 1 nappal még soha nem volt..:)
2012. jan. 23. 14:41
 18/27 anonim ***** válasza:

honnan tudod, hogy nem volt peteérésed, már bocs? és igen, mensi után egy nappal is lehet.

de mindegy, ez is egy teljesen fölösleges kérdés volt, mert úgyis csak az a vélemény a jó számodra, amit már te magadban eldöntöttél és kigondoltál. aki mást mond, az mind hülye, és úgysem hiszel neki. tehát tök fölösleges volt feltenned a kérdést, ha úgyis csak a saját fejed után mész.

mindenesetre szerintem nőj föl a szexhez, és használj valami jóval biztosabb módszert, mint a naptáras. ez azoknak jó, akiknél nem baj, ha becsúszik egy baba. ott az óvszer, ott a fogamzásgátló, spermicidek, miegyéb. olvass utána. csomó aggódást meg lehet vele spórolni.

2012. jan. 23. 15:38
 19/27 A kérdező kommentje:
nem megyek a saját fejem után,mert meghallgatom azoknak a tanácsát,akik már jártak majdnem ebben a cipőben,és mindig pozitivan állok ilyen dolgokhoz...csak megemlitettem,h nem volt még peteérésem ilyen hamar...csakk agggódom...
2012. jan. 23. 15:46
 20/27 anonim válasza:
Miért kell mindíg ijesztgetni az embereket. Egy "normális" nőnek nincs a menstruáció után 1 nappal peteérése, ha csak nem nagyon rövid a ciklusa, de a kérdezőnek 28 napos, és peteérés mindíg a menstruáció előtt 14. napon történik. Vannak kivételek, az esetek 5% esetleg.
2012. jan. 23. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!