Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen sok lány bukik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok lány bukik az ostoba, műmájer szakmunkásokra?

Figyelt kérdés

Felnézek FB-re, kiad egy egész szép, kedves arcú lányt. Megnézem a képeit, profilját, látom kapcsolatban. Rámegyek kivel, és az esetek 90%-ában az illető ilyen bájgúnár, divatbuzí, ostoba tucatemberrel van, aki a város utolsó szakmunkásképzőinek valamelyikébe jár.

Félreértés ne essék, vannak szakmunkás ismerőseim, és sok normális van köztük. De azt is tudom, hogy ennyi aranyos, kedves, normális fiú NINCS a szakmunkásképzőkben, így nagyon valószínű, hogy a fenn leírt csoportba tartozik az emberünk.

2012. jan. 22. 14:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

14:52

Ott a pont:)

Ezert vagy te egy rakas szar kedves kerdezo!

2012. jan. 22. 14:56
 22/40 A kérdező kommentje:

"Nekem nincs csajom, másnak meg van, pedig én jobb vagyok, pontosabban ők rosszabbak"

Ezt meg honnan az anyámból idézted? Se én, se senki más nem írt ilyet.

2012. jan. 22. 14:56
 23/40 anonim ***** válasza:

Te nem érted...

A lányoknak mindig a jobb kell. Ők nyilván tudnak olyat, amit te nem. Ennyi... Ne másban keresd a hibát. Inkább gondolkodj el, hogy vajon miben tudnál jobb lenni.

2012. jan. 22. 14:57
 24/40 A kérdező kommentje:

Pl. oda mernek menni, van önbizalmuk, nem csüngnek állandóan a barátnőjükön, vannak hobbijaik.

Beszarok b@zmeg. Hol írtam, hogy a "közülünk" lévők, és én nem merek odamenni egy csajhoz? Hogy rajta lógok a barátnőmön, és hogy nincsenek hobbijaim? ez miből derült ki?

Egyáltalán azt miből vettétek biztosra, hogy nincs barátnőm?

Egy sima kérdést tettem fel, hogy miért nincsenek intellektuális igényei a lányoknak? Ennyi a kérdés, mi a nehéz ebben?

2012. jan. 22. 14:58
 25/40 anonim ***** válasza:

"Ezt meg honnan az anyámból idézted? "

Kettőt találhatsz. Ha nem írom idézőjelben, egyes iqfighterek még azt hiszik rám vonatkozik, ezek a belső gondolataid lefordítva.

Legalábbis a szavaid mögött ez van.

2012. jan. 22. 14:59
 26/40 anonim ***** válasza:

" én nem merek odamenni egy csajhoz? "

besz@rok bmeg, én hol írtam, hogy rád vonatkozik? a kérdésre válaszoltam.

a hűdekedves fiúk nagy része besz@ri

2012. jan. 22. 15:00
 27/40 A kérdező kommentje:

Most komolyan, ti összebeszéltetek valami másik fórumon, és engem szívattok, vagy tényleg ennyire nem bírja felfogni senki sem a kérdést?

ÚJ KÉRDÉS: Miért nincsenek intellektuális igényei a lányoknak?

Erre válaszoljatok inkább.

2012. jan. 22. 15:00
 28/40 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek? Mert vannak, de lejjebb kell adni...kereslet-kínálat.
2012. jan. 22. 15:01
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon nagy gond van a stílusoddal.

Ha Nöt akarsz, akkor légy Férfi, de ne egy trágárul beszélö görény.

Ne a fb-n nézegesd a csajokat és ezen sóvárkodj, hanem keress, próbálkozz.

Én sem vagyok egy jóképü figura, általában átnéznek rajtam az emberek, alábecsülnek.... mégis eddig csak gyönyörü és intelligens barátnöim voltak.

Miért?

Mert nem Ök nem egy nyávogos kislányra, hanem egy Férfira vágytak. Nem a kinézetünk és az iskolai végzettségünk határozza meg a Férfiasságunkat.

Most 22 évesen jutottam el oda, hogy továbbtanuljak. Nem jutok be föiskolára, így remélhetöleg szakács leszek, ahogy mondanánd, "csak" egy szakmunkás.

Igen, ez van, mégis van pár Nö aki szeret, mert nem siránkozok, vannak céljaim és talpraesett vagyok.

2012. jan. 22. 15:04
 30/40 anonim ***** válasza:

Mert a nok jol akarjak erezni magukat tudod ocsem?

Es ahhoz, h egy not boldogga tegyel nem az kell, h matek peldakat magyarazz neki meg filozofalj, hanem, h jol nez ki, vidd jo helyekre, meg tudd ugy kurni, h remegjen.

A tobbi nem szamit.

2012. jan. 22. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!