Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen sok lány bukik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok lány bukik az ostoba, műmájer szakmunkásokra?

Figyelt kérdés

Felnézek FB-re, kiad egy egész szép, kedves arcú lányt. Megnézem a képeit, profilját, látom kapcsolatban. Rámegyek kivel, és az esetek 90%-ában az illető ilyen bájgúnár, divatbuzí, ostoba tucatemberrel van, aki a város utolsó szakmunkásképzőinek valamelyikébe jár.

Félreértés ne essék, vannak szakmunkás ismerőseim, és sok normális van köztük. De azt is tudom, hogy ennyi aranyos, kedves, normális fiú NINCS a szakmunkásképzőkben, így nagyon valószínű, hogy a fenn leírt csoportba tartozik az emberünk.

2012. jan. 22. 14:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Huhu a szakik most leszedik a fejed :D
2012. jan. 22. 14:27
 2/40 A kérdező kommentje:
De nem mindre értem, ezt le is írtam. Aki besértődik ezen, azzal csak azt bizonyítja, hogy saját magát is lenézi, mint szakmunkás és olyan a stílusa, amit lefikkantottam. Mert én leírtam, hogy alapjáraton nem vagy elítélő velük.
2012. jan. 22. 14:28
 3/40 anonim ***** válasza:
48%

Es akkor mi van, ha szakmunkaskepzobe jar?

Meg koptatott farmer van rajta nem sima?

Ezek akkora bunok, h emiatt nem lehet baratnoje?

Meg nem is ismered.

Fogadd el, h balf.asz vagy es kesz.

2012. jan. 22. 14:28
 4/40 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a csaj is oda jár. Az nem zavar?
2012. jan. 22. 14:36
 5/40 anonim ***** válasza:
85%

"egy egész szép, kedves arcú lányt. "

és azt te honnan tudod ő milyen?

illetve a szakmunkásképző barátja milyen?

2012. jan. 22. 14:37
 6/40 anonim ***** válasza:
51%
Mert a lányoknak csak a külső számít.
2012. jan. 22. 14:37
 7/40 anonim ***** válasza:
Én a kérdezővel értek egyet. Kedves utolsó, vagy aki írta, hogy a kérdező balfsz, az is valamelyik noname bunkóképzőből kerülhetett ki... Igaza van a kérdezőnek, csomó helyes, valamire való lány, bunkó, alpári tahóval nyomul...Én az ilyeneket el is szoktam küldeni...Abban is egyet értek, hogy vannak normálisak is szakmunkásban. Nekem sok ismerősöm oda jár, van aki intelligens is, csak azt az utat választotta. Akinek nem inge, ne vegye magára. Szerintem a kérdező sem általánosítani akart, de hát ez tény, hogy ott több a páva, mint a nyelvi előkészítőben...
2012. jan. 22. 14:38
 8/40 A kérdező kommentje:

"illetve a szakmunkásképző barátja milyen?"

Mert a normális emberek nem így néznek ki, és nem töltenek fel ilyen képet magukról:

[link]

[link]

Tapasztalat útján pontosan rájöttem, hogy milyen ember az ilyen. Ilyen kis vihogós, idióta buzígyerek.

2012. jan. 22. 14:40
 9/40 anonim ***** válasza:

És ismered a lányokat, akiknek megnézed a profilképét? Tudod róluk, hogy valóban aranyosak, kedvesek stb.?

Annyira imádom ezeket a feltételezéseket.

2012. jan. 22. 14:42
 10/40 anonim ***** válasza:

Nem szakmunkaskepzobe jartam, de ha ugy tetszik neked lehetek az is.

Egyszeruen unom mar a rinyat, mert mi az, h o diszkoba jar, meg zselezi a hajat, meg hetvegente iszik meg cigizik es akkor ennek ellenere baratnoje van.

Hol van az leirva h aki diszkoba jar annak nem lehet noje?vagy mert cigizik?vagy mert izmos?

Ilyen ba.lfaszokkal van tele ez az egesz oldal es mar nagyon unalmas...

2012. jan. 22. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!