Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok lány bukik az ostoba, műmájer szakmunkásokra?
Felnézek FB-re, kiad egy egész szép, kedves arcú lányt. Megnézem a képeit, profilját, látom kapcsolatban. Rámegyek kivel, és az esetek 90%-ában az illető ilyen bájgúnár, divatbuzí, ostoba tucatemberrel van, aki a város utolsó szakmunkásképzőinek valamelyikébe jár.
Félreértés ne essék, vannak szakmunkás ismerőseim, és sok normális van köztük. De azt is tudom, hogy ennyi aranyos, kedves, normális fiú NINCS a szakmunkásképzőkben, így nagyon valószínű, hogy a fenn leírt csoportba tartozik az emberünk.
Őket pont nem ismerem.
Olyat viszont rengeteget láttam, hogy értelmes, művelt lányok sírnak és futnak az ilyenek után. Nincsenek igények, vagy ízlésviláguk?
"Egyszeruen unom mar a rinyat, mert mi az, h o diszkoba jar, meg zselezi a hajat, meg hetvegente iszik meg cigizik es akkor ennek ellenere baratnoje van.
Hol van az leirva h aki diszkoba jar annak nem lehet noje?vagy mert cigizik?vagy mert izmos? "
Elmondom neked, hogy én is járok diszkóba, a hajamt nem zselézem, hanem borotválom, iszom, izmos is vagyok, a cigi az egyetlen, ami nem stimmel.
De látom nem értetted meg a kérdés lényegét. Ami az, hogy a normális lányok miért elégszenek meg ennyivel?
Mert o nem cigizik meg nem iszik!
Es akkor most hova szarjanak a csajok?ennyi pozitivum van benned azon kivul egy nagy nulla vagy!
Halalra unnak maguk melletted..
"Látom senki nem ért meg senkit :D Leegyszerűsítve a szakmunkástanulóknak azon felére, kik bunkók, és lekezelik a lányokat, miért buknak? :D Ennyi nem kell túlmagyarázni, meg veszekedni..."
Ez lett volna a célom nekem is, de látom a 45%-os magára ismert, mert már leírtam, és szerintem értelemszerű is, hogy akire ez nem igaz, az egyszerűen nem veszi fel. A 45-ös magára vette a dolgokat, nyilvánvalóan ő is ebbe a csoportba tartozik.
"Őket pont nem ismerem."
Akkor mégis mi a f@szomról szól a kérdés??
"Nekem nincs csajom, másnak meg van, pedig én jobb vagyok, pontosabban ők rosszabbak"- na ez valóban rinya.
Nézd valószínűleg ők meg tudnak valamit adni nekik, amit az általad normálisnak tartott fiúk nem. Pl. oda mernek menni, van önbizalmuk, nem csüngnek állandóan a barátnőjükön, vannak hobbijaik. Lehet, hogy ehhez csak egy szakmunkásképző jár, de úgy tűnik még is jól csinálják.
"Ne a lányokat szidd! Inkább magadban kéne keresni a hibát, hogy miért választják helyetted inkább az ilyeneket..."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kikattanok!
Egyik csajt sem ismerem, akit az FB-n ismertem meg. Azok a lányok szintúgy nem kellettek volna, akik az ilyenek után futottak, amit leírtam.
Simán azt nem értem, hogy a lányok 90%-ának miért nincsenek igényei, hogy valami emberi formájú, értelmes egyénnel legyenek együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!