Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen sok lány bukik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok lány bukik az ostoba, műmájer szakmunkásokra?

Figyelt kérdés

Felnézek FB-re, kiad egy egész szép, kedves arcú lányt. Megnézem a képeit, profilját, látom kapcsolatban. Rámegyek kivel, és az esetek 90%-ában az illető ilyen bájgúnár, divatbuzí, ostoba tucatemberrel van, aki a város utolsó szakmunkásképzőinek valamelyikébe jár.

Félreértés ne essék, vannak szakmunkás ismerőseim, és sok normális van köztük. De azt is tudom, hogy ennyi aranyos, kedves, normális fiú NINCS a szakmunkásképzőkben, így nagyon valószínű, hogy a fenn leírt csoportba tartozik az emberünk.

2012. jan. 22. 14:23
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Őket pont nem ismerem.

Olyat viszont rengeteget láttam, hogy értelmes, művelt lányok sírnak és futnak az ilyenek után. Nincsenek igények, vagy ízlésviláguk?

2012. jan. 22. 14:45
 12/40 A kérdező kommentje:

"Egyszeruen unom mar a rinyat, mert mi az, h o diszkoba jar, meg zselezi a hajat, meg hetvegente iszik meg cigizik es akkor ennek ellenere baratnoje van.

Hol van az leirva h aki diszkoba jar annak nem lehet noje?vagy mert cigizik?vagy mert izmos? "

Elmondom neked, hogy én is járok diszkóba, a hajamt nem zselézem, hanem borotválom, iszom, izmos is vagyok, a cigi az egyetlen, ami nem stimmel.

De látom nem értetted meg a kérdés lényegét. Ami az, hogy a normális lányok miért elégszenek meg ennyivel?

2012. jan. 22. 14:47
 13/40 anonim ***** válasza:
47%

Mert o nem cigizik meg nem iszik!

Es akkor most hova szarjanak a csajok?ennyi pozitivum van benned azon kivul egy nagy nulla vagy!

Halalra unnak maguk melletted..

2012. jan. 22. 14:47
 14/40 A kérdező kommentje:
Na akkor magyarázd már el azt nekem légy szíves, hogy miféle izgalmakat tudnak nyújtani nekik ezek az emberek, amit én nem tudnék? (ha már ennyire ismersz)
2012. jan. 22. 14:49
 15/40 anonim ***** válasza:
Látom senki nem ért meg senkit :D Leegyszerűsítve a szakmunkástanulóknak azon felére, kik bunkók, és lekezelik a lányokat, miért buknak? :D Ennyi nem kell túlmagyarázni, meg veszekedni...
2012. jan. 22. 14:50
 16/40 anonim ***** válasza:
Ne a lányokat szidd! Inkább magadban kéne keresni a hibát, hogy miért választják helyetted inkább az ilyeneket...
2012. jan. 22. 14:51
 17/40 A kérdező kommentje:

"Látom senki nem ért meg senkit :D Leegyszerűsítve a szakmunkástanulóknak azon felére, kik bunkók, és lekezelik a lányokat, miért buknak? :D Ennyi nem kell túlmagyarázni, meg veszekedni..."

Ez lett volna a célom nekem is, de látom a 45%-os magára ismert, mert már leírtam, és szerintem értelemszerű is, hogy akire ez nem igaz, az egyszerűen nem veszi fel. A 45-ös magára vette a dolgokat, nyilvánvalóan ő is ebbe a csoportba tartozik.

2012. jan. 22. 14:51
 18/40 anonim ***** válasza:

"Őket pont nem ismerem."

Akkor mégis mi a f@szomról szól a kérdés??

"Nekem nincs csajom, másnak meg van, pedig én jobb vagyok, pontosabban ők rosszabbak"- na ez valóban rinya.

Nézd valószínűleg ők meg tudnak valamit adni nekik, amit az általad normálisnak tartott fiúk nem. Pl. oda mernek menni, van önbizalmuk, nem csüngnek állandóan a barátnőjükön, vannak hobbijaik. Lehet, hogy ehhez csak egy szakmunkásképző jár, de úgy tűnik még is jól csinálják.

2012. jan. 22. 14:52
 19/40 A kérdező kommentje:

"Ne a lányokat szidd! Inkább magadban kéne keresni a hibát, hogy miért választják helyetted inkább az ilyeneket..."

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kikattanok!

Egyik csajt sem ismerem, akit az FB-n ismertem meg. Azok a lányok szintúgy nem kellettek volna, akik az ilyenek után futottak, amit leírtam.

Simán azt nem értem, hogy a lányok 90%-ának miért nincsenek igényei, hogy valami emberi formájú, értelmes egyénnel legyenek együtt?

2012. jan. 22. 14:54
 20/40 anonim ***** válasza:
Én jó pár évig vártam a "normális" fiúkra, annyi volt a kikötésem, hogy értelmes legyen. De nem jöttek, messziről pislogtak. Aztán végül találkoztam valakivel, aki nem beszari. A végén már esküszöm ott voltam, hogy egy nálam gyengébb képességű férfi is jó lesz, mert egyedül voltam, és nem találtam a hozzám valókat, valahova eltűntek, gondolom a számítógépeik mögé.
2012. jan. 22. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!