Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem/szerettem és ezért akartam vele, de szégyelltem elmondani neki, h szűz voltam akkor. Észrevehette?
Elejtett nekem egy gondolatot, h szűz lányokkal nem szeret lenni, mert az olyan macerás. És ő evidensek vette, h már nem voltam szűz.
Lefeküdtem vele, de csak berakta kb 3-4 löket, 3-4 perc lehetett, majd nagyon fájt és ezért ellöktem magamtól. Ez 3szor fordult elő, képtelen voltam elengedni magam, ráad. az előjáték is 5-8 perc volt.
Nem véreztem...
Csak annyira szerettem vna megfelelni neki. Neki viszont így nem kellettem.Most próbálom felejteni, még nehéz, de menni fog.
Tudom, h fizikailag nem vagyok szűz.
De a lelkemben még mindig nem tudom elfogadni, és nem is akarom. Úgy remélem, h egyszer majd tényleg kellek vkinek...
Határozottan a feledés útján vagyok vele kapcsolatban. De van egy kis félelmem a szexuális életemmel kapcsolatban.
Nincs párkapcsolatom és nem is szeretnék, mivel fél éven belül külföldre költözöm...Úgy érzem nyitott lennék tulajdonképpen bármire(kiv. anális szex) de félek, ha odakerül a sor, akkor mégsem fog majd menni.Elég mély nyomott hagytak bennem ezek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!