Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem/szerettem és ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem/szerettem és ezért akartam vele, de szégyelltem elmondani neki, h szűz voltam akkor. Észrevehette?

Figyelt kérdés

Elejtett nekem egy gondolatot, h szűz lányokkal nem szeret lenni, mert az olyan macerás. És ő evidensek vette, h már nem voltam szűz.

Lefeküdtem vele, de csak berakta kb 3-4 löket, 3-4 perc lehetett, majd nagyon fájt és ezért ellöktem magamtól. Ez 3szor fordult elő, képtelen voltam elengedni magam, ráad. az előjáték is 5-8 perc volt.

Nem véreztem...

Csak annyira szerettem vna megfelelni neki. Neki viszont így nem kellettem.Most próbálom felejteni, még nehéz, de menni fog.

Tudom, h fizikailag nem vagyok szűz.

De a lelkemben még mindig nem tudom elfogadni, és nem is akarom. Úgy remélem, h egyszer majd tényleg kellek vkinek...

2012. jan. 19. 13:03
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem én választottam. A vicc az, h nap, mint nap láttam,de soha nem érdekelt. Recepciósként dolgozik egy üzletházba, ahol egy ideig rengeteg elintézni valóm volt, úgyhogy sokat jártam be. Köszöntem neki, de különösebben nem érdekelt. Aztán egyszer csak bejelölt facen, írogatott. Én meg sodrottam az árral. Az elején még ő pitizett, a végén meg én pfff
2012. jan. 25. 09:05
 32/34 anonim válasza:
uram isten,te teljesen dinka vagy..ha valaki már válogat..nem szabad magadat és a lelki világodat odadobni egy olyan fiú kedvéért akinek nem úgy vagy tökéletes,amilyen vagy..
2012. febr. 1. 09:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
az a pasas,akinek ilyen a szexualis kulturaja,ahogy leirtad,az tuti nem vette eszre,h szuz vagy. Ugy tunik teged sem,csak a lyukat a labad kozott. Remelem tanultal az esetbol. Okosan,ugyesen! Elotted az elet. Ezt az idiotat meg felejtsd el.
2012. febr. 1. 10:12
 34/34 A kérdező kommentje:

Határozottan a feledés útján vagyok vele kapcsolatban. De van egy kis félelmem a szexuális életemmel kapcsolatban.

Nincs párkapcsolatom és nem is szeretnék, mivel fél éven belül külföldre költözöm...Úgy érzem nyitott lennék tulajdonképpen bármire(kiv. anális szex) de félek, ha odakerül a sor, akkor mégsem fog majd menni.Elég mély nyomott hagytak bennem ezek a dolgok...

2012. febr. 1. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!