Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem/szerettem és ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem/szerettem és ezért akartam vele, de szégyelltem elmondani neki, h szűz voltam akkor. Észrevehette?

Figyelt kérdés

Elejtett nekem egy gondolatot, h szűz lányokkal nem szeret lenni, mert az olyan macerás. És ő evidensek vette, h már nem voltam szűz.

Lefeküdtem vele, de csak berakta kb 3-4 löket, 3-4 perc lehetett, majd nagyon fájt és ezért ellöktem magamtól. Ez 3szor fordult elő, képtelen voltam elengedni magam, ráad. az előjáték is 5-8 perc volt.

Nem véreztem...

Csak annyira szerettem vna megfelelni neki. Neki viszont így nem kellettem.Most próbálom felejteni, még nehéz, de menni fog.

Tudom, h fizikailag nem vagyok szűz.

De a lelkemben még mindig nem tudom elfogadni, és nem is akarom. Úgy remélem, h egyszer majd tényleg kellek vkinek...

2012. jan. 19. 13:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ettől függetlenül te még mindig "nem vagy normális"! Velem is történt már hasonló, sőt talán nem túlzok ha azt mondom, hogy rosszabb, de tudtam is, hogy kik miatt volt. Ezért inkább szebb jövőt kívánnék, mint "ugyanilyen rossz dolgot"!

2012. jan. 19. 13:36
 22/34 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem lehet ezt írni, miért kell lenéző és lekezelő hülye vagy-ot írni???!!!
2012. jan. 19. 13:40
 23/34 anonim ***** válasza:

Jó nagy marhaságot csináltál, persze, hogy nem szereti a szűz nőket, mert a leírásod alapján fogalma sincs mit jelent szeretkezni, csak kefélni tud. Elég gáz pasi.

Szívás, hogy lefeküdtél vele, nem kellett volna elhallgatni az igazságot, arról, hogy te még nem voltál pasival. S akkor még időben kiderült volna,hogy ő bizony csak dugni akar...

Szívás, lépj túl rajta, majd biztos találsz egy jobb pasit is, feltéve, ha kiszűröd az ilyen barmokat. Egy kapcsolat az őszinteségről is szól, neked még soha nem mondták? Hogy akarsz így komoly kapcsolatot, ha már sumákolással indítasz? S így mit is vársz a másiktól? Szerintem el kellene ilyen alapvető dolgokon gondolkoznod!

2012. jan. 19. 13:54
 24/34 tevetke ***** válasza:

Jajj kislány... ez nagyon nagy butaság volt részedről! Nem bántásképpen mondom...

Ilyen dolgot meg aztán egyáltalán nem lett volna szabad szégyellned... Meg úgy egyébként is valaki vagy úgy fogad el, ahogy vagy... ha nem, akkor fel is út le is út!! Mondhatnám azt is, hogy ennél jobban kellene szeretned és tisztelned magad (mind a tested, mind pedig a lelked). Ezzel most jó eséllyel hazavágtad egy időre a még ki sem alakult nemi életed. Ez örök nyomot hagy benned, ezt nem ijesztgetésből mondom és kívánom, hogy minél könnyebben feldolgozd a történteket! Valamit pedig jó, ha megjegyzel: amikor szexre kerül sor, azt csak is úgy szabad, hogy mindkettőtöknek (főleg a nőnek) készen álljon rá a teste, ez nem bénázás meg időhúzás meg nem kell emiatt szégyenkezni, mert ez szükséges a közös örömök élvezéséhez. Szóval nem ciki jelezni, hogy neked még több időre van szükséged előtte, hogy ráhangolódj és tényleg ellazulj...

23/n

2012. jan. 19. 13:59
 25/34 menta34 ***** válasza:
Antiszociális vagyok, de nekem az ilyen sztorikról mindig az ugrik be, hogy a kiscsajnak a nagymenő dugógép kellett, megkapta, ne hisztizzen. Közben meg hány srácot olvasni csak itt a gyk-n is aki képes lenne fél na előjátékra és miliméterenkénti behatolásra nehogy fájjon, de ő nem kell, mert nem olyan macsó.
2012. jan. 19. 14:11
 26/34 menta34 ***** válasza:
*fél nap
2012. jan. 19. 14:12
 27/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem ő nem egy macsó nagymenő srác. Inkább egy kis tutyimutyi p.cs, belül meg egy havibajos nő elméje van. Szval ráfáztam,csak nehéz látni.
2012. jan. 19. 14:17
 28/34 Valaszolok ***** válasza:
Ha nem mondtad el neki mit vártál?Hogy a nyakadba borul és megdicsér?:S
2012. jan. 19. 17:55
 29/34 TB28 ***** válasza:

Tök mind1, hogy észrevette-e egy hülye és kész. Nekem volt egy barátnőm most 20 éves és ő is szűz volt. Kb 2 hétig voltunk együtt de nem feküdtünk le egymással (persze más volt) mert tudtam, hogy nem lesz egy hosszútávú kapcsolat. Ő már szerette volna, de én úgy gondoltam, hogy ez nem tisztességes. Akkor más miatt szakítottunk. Nem ilyen hülyeség miatt. Ilyen miatt én tuti nem szakítanék a barátnőmmel. Ha esetlen is volt, majd bele jön. Vagy adok neki tippeket.

20/F

2012. jan. 21. 10:03
 30/34 anonim ***** válasza:
... egyébként tényleg, mi alapján választottad a srácot?
2012. jan. 25. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!