Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem/szerettem és ezért akartam vele, de szégyelltem elmondani neki, h szűz voltam akkor. Észrevehette?
Elejtett nekem egy gondolatot, h szűz lányokkal nem szeret lenni, mert az olyan macerás. És ő evidensek vette, h már nem voltam szűz.
Lefeküdtem vele, de csak berakta kb 3-4 löket, 3-4 perc lehetett, majd nagyon fájt és ezért ellöktem magamtól. Ez 3szor fordult elő, képtelen voltam elengedni magam, ráad. az előjáték is 5-8 perc volt.
Nem véreztem...
Csak annyira szerettem vna megfelelni neki. Neki viszont így nem kellettem.Most próbálom felejteni, még nehéz, de menni fog.
Tudom, h fizikailag nem vagyok szűz.
De a lelkemben még mindig nem tudom elfogadni, és nem is akarom. Úgy remélem, h egyszer majd tényleg kellek vkinek...
Szerintem is tuti, hogy észrevette. Nekem is szűz volt a barátnőm, olyan nincs, hogy valaki azt ne vegye észre. Elég roha dék a barátod, de te sem vagy normális. Ez elég komoly döntés, leginkább neked.
21/F
Ne emészd, 10 év távlatából semmit nem fog jelenteni neked ez az eset, de megkockáztatom, hogy 1-2 év távlatából sem.
Így alakult, de sokat tanultál belőle, szexről (neked nem erre van szükséged), férfiakról (jobban át fogod látni ki a vérbunkó). Személyes véleményem szerint, a későbbi életed során nem számít " a kinek is adtam a szüzességem" kérdéskör. Most drasztikusan látod, mert friss az élmény.
És mielőtt ribancozna valaki 30 éves vagyok és 5nél kevesebb férfit szerettem.
# 10
Ha valaki nem fogadja el, hogy még szűz vagyok és ez lesz az első... Az nem is szeret. Ennyire egyszerű. Nincs ebben semmi okoskodás.
13/13
Én is így gondoltam. Drága tanuló pénz volt, de megtanultam és ezentúl jobban megfontolom a dolgokat, és őszinte leszek.
Amúgy meg nem vagyok egy rosszakat kívánó ember, de ha még vki azt írja, h "nem vagy normális" akkor annak kívánom, h történjen meg vele megy ugyanilyen rossz dolog. És akkor majd mondogathatja magának...
mi sokat beszélgettünk a kapcsolatunk elején, nekem is ez volt. megkérdeztem hány nővel volt. mondta, hogy nem akar arról beszélni, mert a múlt. csak mondott egy közelítő számot. az enyémet nem kérdezte.
egyszer mondtam neki, ha szeretne kérdezni, bármit kérdezhet. mert vanna dolgok, amikről még nem beszéltünk. erre azt mondta, tudja, sok mindenre rájött (többek között erre is). nagyon figyelmes volt! azt hiszem szeretem is. remélem neked is sikerül!
Én se szeretem a szűz lányokat macerásabbak, sokkal.
De ha ennek ellenere is megeri a lany,
(Ertsd: egy ejszakara nem, hosszu kapcsolatra igen)
akkor nem szabadna szamitania.
Te meg, ne haragudj, de egy kicsit buta vagy, vagy nagyon szerelmes, de lenyegeben ugyanaz :).
Nem mondtad el neki, hogy meg szuz vagy.
Nem szoltal, hogy keves volt az elojatek.
Most nem tudom, hogy miert lett vege.
Ha azert mert nem szoltal neki, hogy szuz vagy es ezen megsertodott lehet igaza van.
Ha pedig azert mert csak a szex-re kelettel volna neki, es nincs kedve torodni egy szuz lannyal, akkor meg felejtsd el talalsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!