Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok csalódás ki tudja ölni az emberből az érzelmeket?
Azt javaslom, legyél tökösebb, keményebb és erősebb jellem, adjad lejjebb az igényeidet, továbbá bízzál önmagadban, céljaidban.
Ha nem így cselekszel, valóban egyedül döglesz meg és nagymama kórban egyedül ülsz majd egy rozoga székben, kalandos szexuális élet és egy szerető család hiányában. (Elnézést a nyers fogalmazásért, de valóban ez lesz ha nem cselekszel.)
Hát ha már többször is megtörtént ez veled, azért egy kicsit elgondolkoznék hogy nem csinálok-e vmit rosszul.
pl. túl hamar, akarsz túl sokat esetleg (folytós szerelem...), stb...
Az érzelmek semmiképpen sem fognak kihalni, szerencsére nem olyan a "természetük"!
Sok sikert, lesz ez még másképpen, meglátod!
Ismerős helyzet. Szerintem ne éld bele magad túl hamar. Ha egy férfi közeledik feléd, az még nem jelenti, hogy most ti akkor szerelmesek lesztek és holtomigholtodiglan...
Engem is sok csalódás ért, megkaptam, hogy több ilyen fiú kéne meg dejó, hogy vagyok neki, aztán mégis más kellett, legutóbb pedig rengetegszer megcsalt az illető igen röpke idő alatt. Én is úgy voltam, hogy kész, vége, nem érdekel már semmi. Úgyéreztem kiüresedtem itt belül, de így pár hónap után már kezd visszatérni belém ismét a remény. Csak egy korrekt, kedves, csinos lányt szeretnék aki elfogad úgy, hogy nem vagyok bulikirály és szeretjük egymást. Biztos van ilyen, nem is egy, ahogy biztos van olyan férfi aki megbecsülne téged. Nem is egy. :)
Ne erőltesd a dolgot, regenerálódj, próbáld meg lazábban kezelni az emberi kapcsolatokat. Egyszerűen ne görcsölj rá annyira a párkapcsolat témára, csak légy nyitott és ismerkedj.
21/F
Igen ki tudja ölni!
És végül is szerintem könnyebb mély érzelmek nélkül a későbbiekben, könnyebben elviselsz mindent ha ki tudod zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!