Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár+diák. Mit tegyek? Mondjam neki, hogy nem járhatok többet hozzá? Mert a mateknak így lőttek.
Figyelt kérdés
Szóval most félévtől kerestünk egy matek magántanárt,hogy segítsen,év végére jobb legyen az eredményem.A második telefonálás után találtunk is egy normálisnak tűnőt.Egy srác vette fel,nagyon szimpatikus volt a hangja,úgy mentem az első órájára,hogy biztos jól is néz ki.Hát nem is csalódtam,nagyon bejön,nem sokkal idősebb.Az első óra nem is óra volt,hanem egy megbeszélés féle,hogy mikor fogok járni,mit veszünk,óradíj,stb.Beültünk egy kávézóba és ott beszéltük meg,meghívott.2 napra rá mentem a rendes órára,ami már fent a lakásán volt.Leültünk az asztalhoz és el is kezdte a magyarázást.De egyszer csak közelebb ült/hajolt,közeledett és megfogta a combomat.Szemeztünk,majd nem is tudom melyikőnk kezdeményezte,de csókolózni kezdtünk.kb 2 percig tartott,de utána elrántottam a fejemet és mondta,hogy én most inkább megyek..2012. jan. 18. 20:48
1/15 anonim válasza:
persze, hogy nem járhatsz hozzá matekozni. de ha tetszik akkor, nem lesz belőle valami?
3/15 A kérdező kommentje:
..ja,azt kihagytam,hogy barátnője van.Mikor én felértem,akkor ő pont készülődött,elment valahova.
2012. jan. 18. 20:51
4/15 anonim válasza:
ha akarsz még ezek után járhatsz "matekozni", csak ne mondd el otthon. 22 L (csak a pénzt amit kapsz rá, tartsd meg magadnak)
5/15 anonim válasza:
Ő ment el a saját lakásáról?:o az kemény..
6/15 A kérdező kommentje:
én 17 múltam,ő olyan 26 körül van
2012. jan. 18. 20:52
9/15 anonim válasza:
Mondj neki izgató dolgokat, mint például a1,2= mínusz bé +- gyök alatt bé négyzet - 4*a*c per 2a, vagy a paralelogramma olyan négyszög aminek van két-két párhuzamos oldalpárja. Tuti beindulna rá, főleg ha elharapod a szavak végét és mosolyogsz.
10/15 anonim válasza:
Ku*va jól küldi a gyerek nem?Most őszintén 26 évesen így intéz magának nőt....gratulálok neki!!!:)ügyes...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!