Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
a tanárnőmről van szó, néha azt érzem h kiemelt figyelmet szentel nekem órákon, az én nevemet tanulta meg elsőként az osztályból, folyosón is ha egymás mellett elmegyünk mindig rámmosolyog és keresi a tekintetemet.
vajon szoktak a tanárok ÚGY nézni a diákjaikra?
(egyébként egy fiatal, csinos tanárnőről van szó)
2011. dec. 1. 21:24
1/9 RohanjElemér válasza:
nem jössz be neki,csak stréber vagy
2/9 A kérdező kommentje:
nem valószínű, nem vagyok valami jó tanuló :D meg az órákon is csendben vagyok
2011. dec. 1. 21:33
4/9 anonim válasza:
Úristen, nagyon sötét lehetsz. Max 15 éves lehetsz, srác.
5/9 A kérdező kommentje:
mért lennék sötét cimbi?
2011. dec. 1. 21:59
6/9 anonim válasza:
Mert
1. a tanárnők általában nem szoktak diákokkal ismerkedni (nagy lúzer az olyan)
2. kissrácok szoktak ilyeneket fantáziálni a tanárnéniről. Ez egy kiskamaszos dolog.
Ha viszont nem vagy gyerek, eléggé gáz hogy ilyen naív vagy.
7/9 anonim válasza:
hány éves ő és hány éves vagy te?
amúgy a stréberekkel van ez, csak ők általában gcicsúnyák
8/9 anonim válasza:
Inkább az apád jöhet be neki, nem?
9/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok amúgy
2011. dec. 1. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!