Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? szerintetek?
Figyelt kérdés
Ő 17/f ÉN MEG 14/l.volt hogy kinyitotta előttemaz ajtót és megvárt.többször mellém ült,pedig nemcsak ott volt hely.és néha rámnéz,többször egymás után.van hoogy egy kis ideig eltart ez.a bnőm azt goondolja hogy bejövök neki.2011. nov. 19. 20:51
1/7 anonim válasza:
De azért Narutot szoktál nézni nem?
2/7 anonim válasza:
ennyi a lapján a fél sulinak bejössz.. gondolkodj és ha neked is tetszik jelezd felé, tegyél a dologért..
3/7 A kérdező kommentje:
meg elfordult hogy barátjával ment ,beszélgettek az utcáN,egy irányba mentünk és v 2X hátranézett éppen rám.ámbár inkább talán hagyom az egészet a csudába.:s
2011. nov. 19. 21:11
4/7 A kérdező kommentje:
egyébként nem járunk egy suliba.különórára járok vele.
2011. nov. 20. 18:16
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy múltkor.semmi vicceset nem csináltam,csak ültem vele szembe,és a barátai ültek mellette.és súgott nekik vmit amin elkezdtek nevetni.lehet hogy rajtaM?miért?
hogy jelezzem?eredetileg az volt a szándékom hogy szeretnék vele barátkozni.
2011. nov. 20. 20:45
6/7 anonim válasza:
A buszsofőr is kiszokta nyitni nekem az ajtót mégse flörtölök vele:D
7/7 anonim válasza:
abból amit mondasz egy derül ki.
te vagy belé szerelmes
nem ő beléd (vagy legalábbis azt nem tudni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!