Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a nőnek velem?
Nok meg rad sem neznek csak esetleg lanyok, a nok nem vesznek meg eszre oda meg fel kell nojel!
31 L
Semmi bajuk,lehet,hogy ezt a bizonytalanságot érzik rajtad.Nekünk határozott pasik kellenek.:)
Ha talán változtatnál egy kicsit a kisugárzásodon,azáltal,hogy önbizalmat szerzel...
Meg hát kedveskedni kell a lányoknak,jófejkedni,viccelődni.Hidd el,egy kevébé jó pasi a humorával sikeresebb,mint egy Armani pólós,IQ-nulla,humortalan személy.
De egyébként én azt mondom,hogy inkább a tanulás legyen az első.;)
Nekem meg 19 évesen volt pasim először, addig még csak nem is csókolóztam, és akkor mi van?
26N
Legyünk őszinték, valószínű, hogy nem is lesz, vagy, ha lesz, akkor nem éri meg.
Egyébként meg oda kell menni, aztán 200 - ból 1 - nek bejössz és még be is vállal, ha szerencséd van. Akkor nem szabad szégyenlősködni, hogy ezek megközelíthetetlen izék. Ezek ugyanolyan szerencsétlen barmok, mint te, vagy én, vagy bárki más.
Udvarolni nem kell sehogy. Bármilyen hülyeséggel oda lehet menni. Ha bejössz neki és be is vállal, akkor jó az is. Ha nem, akkor meg ott kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!