Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van oka haragudni annak a nőnek, akinek a párja nem szól hogy bulizni megy? Ergo nekem?!
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:44
2/9 anonim válasza:
Nálunk is van,hogy nem szól,de ő tud normálisan bulizni,nem issza le magát,meg ilyenek.Szóval én nem haragszok emiatt.Eléggé bízok benne ahhoz,hogy ne akadjak ki ilyen dolgokon.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem bízok benne, már korábban akadt egy ügye.
Leissza és füvezi az fejét, azt sen tudja mit beszél úgy beszokott rúgni,majd biztos kötekedni fog és jól elintézik ha olyanba köt bele akivel nem bír meg.Mindegy nem is emésztem magam, kiadom az útját.
2012. jan. 14. 20:09
5/9 anonim válasza:
Hát igen,ha nem bízol benne,meg tényleg ilyeneket csinált előtte,akkor talán jobb is,ha szakítasz vele.
6/9 anonim válasza:
most az a bajod, h nem szól, ha bulizni megy? miért, ki vagy te, az ellenőrző tisztje, akinél meg kell jelennie próbaidőn? úristen.
7/9 anonim válasza:
Azért normális esetben tudni akarjuk, hogy mit csinál a párunk... Úristen. Egyébként is általában a párok együtt mennek bulizni...-.-"
8/9 anonim válasza:
Most azért,mert együtt vagyunk nem mehet el a haverjaival valahova csak úgy?Amúgy mi távkapcsolatban élünk,szóval nem mindig járunk együtt bulizni.Ha menni akar,hadd menjen,bízok benne és kész.
9/9 anonim válasza:
"Egyébként is általában a párok együtt mennek bulizni...-.-""
már miért kéne együtt bulizni? miért kéne tudnom, hogy pontosan hány óra hány perckor mit csinál? nem tartozik nekem elszámolással. ha van olyan buli, ami mindkettőnknek bejön, együtt megyünk, de nem kell kötelezően egymáson csüngeni. és akkor csodálkoznak egyesek, hogy megfojtják a pasijukat, az meg inkább elhagyja őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!