Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg nem a külső a legfontosabb, akkor miért nem kellek senkinek?
15 éves vagyok (tudom még fiatal és előttem az egész élet)
163cm, és kb. 48 kg
Szőkés barna középhosszú a hajam, zöldes barna a szemem.
Nagyon szeretek mosolyogni, életvidám lány vagyok.
Szeretem a sportokat, a mozit, filmezéseket, kettesben lenni, egy jót beszélgetni stb.
Egy kicsit visszahúzódóbb vagyok, de meg tudok nyílni.
Vannak barátaim, velük is jól kijövök, nagyon fontosak számomra ők is, de valamiért senki sem akar többet, mint barátság, én pedig nagyon szeretnék már egy fiút.:)Akivel egy kicsit több.. mint barátság..
A másik meg az, hogy sokan csúnyának tartanak, jó tényleg nem vagyok egy szépség, de ennyire? Elég rossz érzés, amikor elmegy mellettem egy ember az utcán, és odamondja, hogy 'fúj, hogy nézel ki' vagy 'úristen, de ronda vagy'
Akkor a barátaim miért mondják, hogy szép vagyok? Csak nem akarnak megbántani?
Valaki tud valami tanácsot adni? Mit csináljak..?!
15/L
?????????????????????
Szerintem nagyon is szép vagy...
Ugyan, nem vagy csúnya. Teljesen átlagos a külsőd.
18/F
Köszi :)
Daw, köszönöm szépen, ez tényleg jól esett:) de rengetegen mondják, hogy csúnya vagyok.
Egyedül a szemeimet szokták díjazni.. de odateszik mellé, hogy arcom csúnya.. szóval nem tudom.
azért köszi :)
Komolyan, őszintén szerintem szép vagy, ne halgass mindig másokra. Az a lényeg hogy legyen sok önbizalmad és meg ne forduljon a fejedben hogy csúnya vagy :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!