Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék még tökéletese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék még tökéletesebb férfi?

Figyelt kérdés

Nem vagyon öntelt, de tisztában vagyok a képességeimmel és a helyzetemmel. A Nők rendkívül vonzó férfinak tartanak, empatikusnak és dominánsnak. Már szereztem egy mérnöki bsc diplomát, most csinálom az Msc-t. Az anyanyelvemen kívül folyékonyan beszélek két nyelvet, továbbá vicces is vagyok, de komoly is egyben. Olyan, akire lehet számítani. Elég jól szituált családban nevelkedtem, de már én tartom el magamat, dolgozom egyetem mellett. A kérdésem az lenne, hogy mit kellene még megtanulnom, javulnom, új dolgokat megtanulni, stb. hogy még különlegesebb legyek az átlaghoz képest?

Irigy, degenerált hozzászólásokra nem is reagálok, leperegnek rólam.

23/F

2012. jan. 18. 19:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
a sakk az nem sport
2012. jan. 18. 20:18
 32/41 anonim ***** válasza:
Paraméterei egy testnek is lehetnek, nagyokos!!!! már hogy a francba ne? és te jársz mérnökire?? akkor szerintem add vissza a diplomádat de nagyon gyorsan. Én fizikus szakirányon vagyok eltén, és képzeld egy testet paraméterezni kell ha egy vektormezőt akarok ráintegrálni. vagy te mégis hogy számolod ki azt az integrált ami egy időben változó felületre integrál??
2012. jan. 18. 20:22
 33/41 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nem csak én vagyok így vele, de minél többet írsz annál ellenszenvesebb vagy!

a paraméterek kifejezésbe ugyan bele lehet kötni, de ha msc-t csinálsz akkor gondolom sikerül-t kilogikáznod, hogy mi volt a kérdés. ami legelső kérdésedhez nem elhanyagolható.

ha van olyan testfelépítésed mint Cseh Lacinak akkor azt mondom oké.

2012. jan. 18. 20:23
 34/41 tevetke ***** válasza:
Nem, nemcsak te vagy így vele... :D
2012. jan. 18. 20:34
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján döguncsi egy fazon lehetsz, én előbb szöknék meg egy széttetovált rockerrel, mint hogy melletted savanyodjak ^^
2012. jan. 18. 20:39
 36/41 tevetke ***** válasza:
Hmmm egy széttetovált rockerrel én is szívesen megszöknék :P
2012. jan. 18. 20:42
 37/41 anonim ***** válasza:

Talán ha nem lennél ennyire elszállva magadtól és ezekkel a "képességekkel" is képes lennél tudomásul venni,hogy attól még,hogy "fel vagy szerelve extrákkal" ugyanolyan ember vagy javíthatnál magadon.

Ez nem irigység,nem rossz szándékkal írom.Engem speciel irritálnak az ilyen nagyképű,lenéző,egoista pasik

19/L

2012. jan. 18. 20:45
 38/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit háborogtok, tök érdekes a kérdés, legalábbis szerintem. Unom már a sok nyávogást.

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki tisztában van a képességeivel. Azt kellene mondania, hogy hülye és ronda, akkor nyugodtak lennétek?

Azt persze nem értem miért nem elégedett magával, szerintem csak annyi a gond, hogy nem a legfontosabb értékeit vették észre eddig és ez még ha tudatosan nem is, de frusztráló lehet.

Azzal nem ártasz magadnak kérdező, ha sportolsz és megtanulsz hangszeren játszani, de borítékolom, hogy nem ettől fogod magad jobbnak érezni.

2012. jan. 18. 20:54
 39/41 anonim ***** válasza:

Mit kellene még megtanulnod? -semmit, tanulhatsz akármit, én így is-úgyis levegőnek néznélek ha meglátnálak, mint vadidegent, vagy látásból ismerőst. Miért akarnál te különlegesebb lenni az átlagnál? Rengeteg jóképű pasi van, jelenleg az országban 30ezer mérnök hallgató van, és ennél sokkal több dolgozó mérnök, félre ne érts, szép eredmény, de hogy különlegesnek hiszed magad azzal a tanulási képességekkel, amire az átlag képes, bizony a nagyképűség felső határát súrolja. Az meg, hogy jól szituált családban nevelkedtél, az meg hogy jön ide? Ez úgyhangzik, mintha ez is a te érdemed lenne... pedig nyilván nem, óh, dolgozol egyetem mellett... az összes nem jól szituált egyetemista dolgozik egyetem mellett, gondoltad volna? A külsőd pedig eléggé relatív, még ha vonzó is vagy, el fog múlni elég gyorsan és akkor mi marad? a mérnöki diploma, amivel ha van egy kis szerencséd el tudsz helyezkedni

ennyi lenne a történeted, hát nem egy hú de izgi te vicces

hogyan lehetnél még tökéletesebb férfi? az én szememben te nem leszel tökéletes sohasem, max ha valami világmegváltó dolgot találsz föl, én fiú vagyok, de egy vadidegen nő szemében sem lennél tökéletes, az embernek pedig A SAJÁT PÁRJA A TÖKÉLETES, akárhogy is nézzen ki

2012. jan. 18. 21:45
 40/41 tevetke ***** válasza:
Az utolsó nagyon jól megfogalmazta a lényeget!
2012. jan. 18. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!