Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék még tökéletese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék még tökéletesebb férfi?

Figyelt kérdés

Nem vagyon öntelt, de tisztában vagyok a képességeimmel és a helyzetemmel. A Nők rendkívül vonzó férfinak tartanak, empatikusnak és dominánsnak. Már szereztem egy mérnöki bsc diplomát, most csinálom az Msc-t. Az anyanyelvemen kívül folyékonyan beszélek két nyelvet, továbbá vicces is vagyok, de komoly is egyben. Olyan, akire lehet számítani. Elég jól szituált családban nevelkedtem, de már én tartom el magamat, dolgozom egyetem mellett. A kérdésem az lenne, hogy mit kellene még megtanulnom, javulnom, új dolgokat megtanulni, stb. hogy még különlegesebb legyek az átlaghoz képest?

Irigy, degenerált hozzászólásokra nem is reagálok, leperegnek rólam.

23/F

2012. jan. 18. 19:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
ha ilyen göthös vagy akkor cseszheted.
2012. jan. 18. 19:41
 22/41 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az eddigi válaszokat, gondolom azért "kaptad az ívet" tőlük rendesen.

Ami így hiányzott a felsorolásodból számomra, az valami hobbi: sport például..szerintem ez elég fontos:)

Vagy esetleg valami hangszeren megtanulni játszani.

20l

2012. jan. 18. 19:43
 23/41 anonim ***** válasza:
paramétereket megosztanád?
2012. jan. 18. 19:47
 24/41 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Nem, valóban nincsen, 19 évesen nem sűrűn rohangálnak az emberek diplomával, így én is még csak dolgozom rajta...
2012. jan. 18. 19:52
 25/41 A kérdező kommentje:
Paraméterei egy egyenletnek lehetnek. Nem írom le, mert nem szorulok rá. A kérdésre eddig elég kevesen adtak választ.
2012. jan. 18. 19:53
 26/41 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ne má'! Mint az oviban! Ki nem sz...rja le, hogy diplomád van, ha sz...rt sem tudsz majd vele kezdeni és stb, stb...

Eléggé egy öntelt, bunkó barom vagy, hogy egyáltalán ilyeneken gondolkozol! Tökéletes nincs és te, ismétlem TE sem vagy az! Nem is leszel!

Igen, nekem is ismerősöm van egy ilyen hozzád hasonló idióta és 10 év után elhagyta a családját! Na szép kis férfi az ilyen.

Neked már tényleg csak az életből kell tanulnod, mert úgy látszik, hogy szerinted minden csak szórakozás! De még messze nem vagy felnőve és szerintem nem is leszel!

2012. jan. 18. 19:55
 27/41 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy te, Kedves barátom, a bölcsész, vagy gtk-s kis papíroddal nem jutottál tovább mint egy recepció, de hidd, el olyan végzettségem van, ami az egész világon hiányszakma.
2012. jan. 18. 19:59
 28/41 tevetke ***** válasza:
A sakkhoz jó a testfelépítésed vagy úgy egyébként?! :D Szerintem sportolj keményebben, mondjuk nekem így elég átlag vagy...
2012. jan. 18. 19:59
 29/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, hidd el, Te lennél átlag nekem. Már írtam, hogy Nőkben nem szenvedek hiányt. De megint nem a kérdésre válaszoltok.
2012. jan. 18. 20:02
 30/41 tevetke ***** válasza:

Én úgy érzem válaszoltam...

Az átlagot nem kinézetre értettem, én pl. néptáncra járok, hagyományőrző egyesületben, íjászatra, edzőterembe... ilyesmikre gondoltam. Mondjuk, ha bodyznál az nagy önfegyelemre taníthatna vagy az erőemelés hatalmas kitartásra. Az ilyenekhez nagyon ott kell lenni fejben, nem úgy van, ahogy azt sokan gondolják, hogy izomagy aztán kész (persze van akinek rohadt jó hozzá a genetikája és könnyebben megy neki)

2012. jan. 18. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!