Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék még tökéletesebb férfi?
Nem vagyon öntelt, de tisztában vagyok a képességeimmel és a helyzetemmel. A Nők rendkívül vonzó férfinak tartanak, empatikusnak és dominánsnak. Már szereztem egy mérnöki bsc diplomát, most csinálom az Msc-t. Az anyanyelvemen kívül folyékonyan beszélek két nyelvet, továbbá vicces is vagyok, de komoly is egyben. Olyan, akire lehet számítani. Elég jól szituált családban nevelkedtem, de már én tartom el magamat, dolgozom egyetem mellett. A kérdésem az lenne, hogy mit kellene még megtanulnom, javulnom, új dolgokat megtanulni, stb. hogy még különlegesebb legyek az átlaghoz képest?
Irigy, degenerált hozzászólásokra nem is reagálok, leperegnek rólam.
23/F
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Főzni egy férfihoz képest tudok. A masszírozást jó ötletnek tartom.
"tulajdonkéépen egy diploma szerintem nem olyan nagy dolog...elég sok ismerősömnek van, sőt, idegen nyelvet is beszélnek, sőt el is tartják magukat, "
Szerinted... Sok ismerősödnek..:) Tehát nem neked:)
férfihez képest?
tudsz főzni rántottát?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!