Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy férfi fut egy nő után?
Figyelt kérdés
Adott egy nő, aki nem igazán vesz tudomást a férfiról, de a férfi mégis követi őt ahová csak tudja. Lohol utána mint egy pincsikutya. Mit gondoltok az ilyen férfiról?2012. jan. 18. 18:54
3/11 pqpqpq válasza:
a psi vak es csak szag utan megyen
4/11 anonim válasza:
Jól teszi, végre egy igazi férfi, csak ne vigye túlzásba a futást...
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor is természetes, ha a nőt egyáltalán nem érdekli?
2012. jan. 18. 18:57
6/11 anonim válasza:
A sok udvarlás elöbb utobb meghozza gyümölcsét.:-)
7/11 anonim válasza:
Nem, nem kell megalázkodni senkiért. Ha egyértelműen kifejezi a férfi mit akar és nem reagálnak néhány alkalom után sem akkor elég ostoba. Keressen olyat aki megérdemli.
8/11 anonim válasza:
Úgy értettem ha továbbra is fut olyan után aki cseszik rá vagy játszik vele.
9/11 anonim válasza:
Követi (követed?) őt mindenhová? Ezt fejtsd ki léégyszi bővebben? Hova? Nem lehet, hogy van párja a nőcinek, és azért nem vesz róla tudomást?
10/11 A kérdező kommentje:
Nincs, nem rég szakított a párjával a nő. Viszont!!! A férfinek úgy tudom hogy van barátnője... de nem vagyok benne biztos, csak ezt hallottam.
Véleményem szerint, az még oké(ha nincs párja a ffnak) hogy próbál udvarolni a nőnek, de az hogy úgy viselkedik mint egy pincsikutya, az nekem valahogy már nem tetszik. Egy férfi legyen férfi! Udvaroljon, nyilván ezt szeretjük de ha túlzásba viszi, nevetségessé válik.
2012. jan. 18. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!