Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19:22!
nem azért tettem ki, h kinek tetszik vagy nem, hanem hogy kicsi-e.
de úgy látom nincs vele nagy baj, megnyugtattatok.
Ja, és 2 levelet kaptam, nem 20-at :D
Én is szeretnék pasit, de nem olyat, aki csak dugni akar, hanem olyat, aki a belső értékeket is nézi.
20:37 Le mertem volna fogadni,hogy egy irigykedő nő vagy,hogy azzal érvelsz, 30 éves koromra meg fog ereszkedni. Van párom és szereti,hogy ilyen méretűek. Nekem már nem lehet savanyú..
Megjegyzem,arra van a plasztikai sebészet, hogy korrigálni tudjuk a szépséghibákat. Inkább nem küzdők komplexusokkal egy életen át és megélem a nőiségem,mint gyűlölködjek életem végéig mert nekem nem olyan nagyok. Egyébként meg ha lógni fog,lógni fog. Az idő múlását el kell fogadni.
19:22 vagyok megint
Örülök,hogy normális pasit akarsz(én normális csajt)
Azért nm kaptad meg a qrva jelzőt,mert melltartóban kb ugyanaz,mint fürdőruhában látni a strandon.De sok lány fél meztelen képet tesz fel.....Én s próbáltam neten ismerkedni,de a távkapcsolat eleve sokkal rosszabb,ha az ember csajozik/pasizik,érdemes személyesen,ha Veszprém megyében,agy közelében lakik a lányka,hamar találkozunk,és olcsón .na,sok szerencsét a közepesen jó melleiddel.
,,Az enyém 80C de nem mindenkit ajándékoz meg ennyire a természet."
,,Inkább nem küzdők komplexusokkal egy életen át és megélem a nőiségem,mint gyűlölködjek"
Nem volt benne a kérdésben, hogy hányas méretű melltartót hordasz. Csak az hangsúlyozza erőltetetten a szerinte jó tulajdonságait, aki nincs teljesen megbékélve magával és dicséretre vár.
#27/27
"Csak az hangsúlyozza erőltetetten a szerinte jó tulajdonságait, aki nincs teljesen megbékélve magával és dicséretre vár."
a 80C egész jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!