Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
csini a csőcsféked
de a didi-eid is jók
Hát van itt 1-2 okos...
Én pl.185cm vagyok, nekem bejön, de magadat kellene először is elfogadnod :). Amelyik meg rosszat ír, az lány és neki nagyon rossz, és féltékeny a tiedre.
17/F
Egyáltalán nem kicsi, életemet is adnám ha ilyen lenne! :)
Teljesen normális méret. Akinek ez kicsi az beteg...
Szerintem kicsi:/
Az enyém 80C de nem mindenkit ajándékoz meg ennyire a természet.
Már megint van egy csaj, aki ki rakja a saját melleit a netre, hogy vajon kinek tetszik, és kinek nem.
Egyébként nem kicsi, és nem nagy,pont tűrhető mérete van, és formája.
most biztos vagy 20 levelet kaptál, hogy össze akarnak veled jönni, mert milyen szexi vagy.
Pedíg nem az a fontos, lehetne neked extra kicsi melled is, ha vicces,aranyos, érdekes, magabiztos lány vagy.Akkor nem az lenne a fontos.
Így meg rád ír a sok pasi, aki csak dugni akar,Én azért is nem írok,mert én is akarok magamnak csajt, de nem azért, hogy legyen kit dugni,ellentétben azok nagy részével, akik neked írogattak.
Ahogy te tetted, úgy lehet a leg jobban el cseszni az ismerkedést.Kivéve, ha csak dugni akarsz,mert arra biztos találsz itt jelentkezőt.
Utolsó válaszolónál a pont
17/F
bazki.nekem meg akkora mellem van :/
én is szeretnék ekkorát..')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!