Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők szilikon mellet maguknak?
Okés, hogy "legyen szebb formája", de
1. elrontja a természetességét
2. Nagy vágások lesznek rajta.
3. Egészségügyi kockázata nagy (beüti valahova, megreped
aztán belehal)
4. Időnként cserélni kell.
5. A bőr a mell alján szerintem undorítóan nyúlik idővel.
Nekem valahogy elmenne a nőtől a kedvem, ha "fel lenne
szabdalva"...
Ez hülyeség.. Nyilván azért lenne vele mert szereti. Ismerkedéskor nem azzal szokás kezdeni kinek mije mekkora és igazi vagy sem. :) Aki nem mutogatja magát szándékosan vagy nem rossz a méretválasztás azon nem látszik... Állítólag tapintás sem különbözik annyira, mint várná az ember.
Pl. nézd meg őt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..
De engem már onnantól nem érdekel, tudod felülről kezdem
el nézni :) És ha már ott van valami nem stimm dolog,
akkor minek nézzem tovább...
Amúgy jó kicsi a kép ezen a sz@ron, kb semmit se látok
a melleiből :)
manapság már olyan push up-os melltartók vannak,h felesleges a szilikon
nekem alkatomhoz képest kicsi a mellem,85C,de húsosabb is vagyok
elég kicsinek látom,és szarul esik,ha másnak meg dícsérik a nagy melleit,de nem tudok ellene mit tenni,leszarom,ez van,nem teszem magam tönkre vmi szilikonnal
Helló 20éves lány, aki ezt írtad!
"de amit a természet kispórolt a melleimből, azt seggben kárpótolta. :D Mi következik ebből? Én seggel hódítok. Bőven van annyi pasi, aki seggcentrikus, és nem igazán érdeklik annyira a mellek, hogy jól ellegyek így is. "
Na ezzel pont így vagyok én is!
33n... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!