Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők szilikon mellet maguknak?
Okés, hogy "legyen szebb formája", de
1. elrontja a természetességét
2. Nagy vágások lesznek rajta.
3. Egészségügyi kockázata nagy (beüti valahova, megreped
aztán belehal)
4. Időnként cserélni kell.
5. A bőr a mell alján szerintem undorítóan nyúlik idővel.
Nekem valahogy elmenne a nőtől a kedvem, ha "fel lenne
szabdalva"...
Mert túl sokszor hallanak olyan szövegeket, mint:
"Apám, mekkora dudák!"
"Nézd meg azokat a lökhárítókat!"
"Hmm, mellesleg nagyon el van engedve ez a csaj"
és még sorolhatnám. A pasik jelentős része odavan a szép kerek, nagy mellekért, így a nők - ha a természet nem áldotta meg őket ezekkel - megcsináltatják.
A pontjaid sok nőnek nem elegek.
1 - a természetességet az emberek nagy része csak a szólamok szintjén szereti, de ha megnézed, melyik nőt nézi meg az a pasi, aki az előbb a természetességről szónokolt, hát a festett, bögyös szőke lesz az, nem a kis barna, azt észre se veszi.
2 - a vágásokat ügyesen el lehet tüntetni.
3 - bármit csinálsz, kockázattal jár. Mindig mérlegeli az ember, hogy megéri-e a kockázatot. Nekik megéri.
4 - időnként szinte mindent cserélni kell.
5 - azt egy újabb műtéttel meg lehet oldani. Amúgy meg a természetes mell is nyúlik...
Szépséget, nőiességet jelenti. Nem nézem tétlenül, hogy mindig más nőkre csorgatják a nyálukat és nem rám. Kevesebb az önbizalmam emiatt, kisugárzásom sem olyan, nehezebben vesznek észre, kevésbé ismernek meg szívesen.
Ruhákat legalább közepes méretű mellű nőknek tervezték máskülönben kilátszik ami nincs, senki nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni nyilvánosan.
3,5-5cmes vágások.
Mostani szilikonok nem folyékonyak és akár egy életen át maradhat ha nem mozdul le, általában ezért is teszik izom alá.
Idővel mindenhol nyúlik a bőr... :D
Mert sok nőbe már fiatalabb korától beleültetik,hogy ők nem néznek ki jól ezért vagy azért. Nekem,volt aki szólt,hogy nekem sincs nagy mellem..és ezt én is tudtam,mégis azért csak rosszul esett.:\ (Lány volt)
Sokan azt hiszik,csak nagyobb mellel lehet hódítani..
Mert az extrém kicsi cicist a pasik kerülik. Mondják, hogy legyen természetes, ne legyen mű, ugyanakkor azért legyen ekkora meg akkora, lehessen fogdosni és ne diónyi nagyságú....
Tehát konkrét az elképzelés a pasioldalról... és ha a természet nem növeszti nagyobbra, a drága pasi keres olyat, akinek nagy van....
Mondjuk én nem csináltatnék szilikon mellett. Nekem jó ez a kicsi, ez van. Legalább fix, feszes és nem lóg, mint valami csöcs. De azt tudom, hogy épp ezért már kapásból nem választana társul a férfiak legalább 80%-a.
Majd a 20%-ból csak lesz valaki, akinek jó a pici... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!