Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők szilikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macs1209 kérdése:

Miért akarnak a nők szilikon mellet maguknak?

Figyelt kérdés

Okés, hogy "legyen szebb formája", de

1. elrontja a természetességét

2. Nagy vágások lesznek rajta.

3. Egészségügyi kockázata nagy (beüti valahova, megreped

aztán belehal)

4. Időnként cserélni kell.

5. A bőr a mell alján szerintem undorítóan nyúlik idővel.

Nekem valahogy elmenne a nőtől a kedvem, ha "fel lenne

szabdalva"...

2012. jan. 16. 17:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem elégedettek magukkal. Marha nagy ész kell, hogy kitaláld miért.
2012. jan. 16. 17:55
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
köszönd ezt a férfiaknak.
2012. jan. 16. 17:55
 3/27 anonim ***** válasza:
Az egyik csaj ismerosom pl azért fontolgatja mert olyan pasival jott ossze aki a nagy mellekre bukik. Pedig van aki direkt a kicsit szereti. És még csak azt sem mondhatjuk h hu de jól meg vannak h vele akarjon maradni, mert baromi bunkó vele a srác
2012. jan. 16. 17:59
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert túl sokszor hallanak olyan szövegeket, mint:

"Apám, mekkora dudák!"

"Nézd meg azokat a lökhárítókat!"

"Hmm, mellesleg nagyon el van engedve ez a csaj"

és még sorolhatnám. A pasik jelentős része odavan a szép kerek, nagy mellekért, így a nők - ha a természet nem áldotta meg őket ezekkel - megcsináltatják.

A pontjaid sok nőnek nem elegek.

1 - a természetességet az emberek nagy része csak a szólamok szintjén szereti, de ha megnézed, melyik nőt nézi meg az a pasi, aki az előbb a természetességről szónokolt, hát a festett, bögyös szőke lesz az, nem a kis barna, azt észre se veszi.

2 - a vágásokat ügyesen el lehet tüntetni.

3 - bármit csinálsz, kockázattal jár. Mindig mérlegeli az ember, hogy megéri-e a kockázatot. Nekik megéri.

4 - időnként szinte mindent cserélni kell.

5 - azt egy újabb műtéttel meg lehet oldani. Amúgy meg a természetes mell is nyúlik...

2012. jan. 16. 18:00
 5/27 anonim ***** válasza:

Szépséget, nőiességet jelenti. Nem nézem tétlenül, hogy mindig más nőkre csorgatják a nyálukat és nem rám. Kevesebb az önbizalmam emiatt, kisugárzásom sem olyan, nehezebben vesznek észre, kevésbé ismernek meg szívesen.

Ruhákat legalább közepes méretű mellű nőknek tervezték máskülönben kilátszik ami nincs, senki nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni nyilvánosan.

3,5-5cmes vágások.

Mostani szilikonok nem folyékonyak és akár egy életen át maradhat ha nem mozdul le, általában ezért is teszik izom alá.

Idővel mindenhol nyúlik a bőr... :D

2012. jan. 16. 18:01
 6/27 anonim ***** válasza:

Mert sok nőbe már fiatalabb korától beleültetik,hogy ők nem néznek ki jól ezért vagy azért. Nekem,volt aki szólt,hogy nekem sincs nagy mellem..és ezt én is tudtam,mégis azért csak rosszul esett.:\ (Lány volt)

Sokan azt hiszik,csak nagyobb mellel lehet hódítani..

2012. jan. 16. 18:03
 7/27 anonim ***** válasza:
Amúgy Krasznai doki olyan szép hegeket csinál, hogy néhány képen keresni kell hol a heg. :) Csak az ára.. :D
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek alapból közepes normális méretű melle van, egyáltalán VAN melle annak semmi szüksége szilikonra. De ha valaki tényleg olyan szinten deszka hogy semmi nincs neki ott azt tudom érteni... :)
 9/27 anonim ***** válasza:
Hát a ruhákra rácáfolnék. Aránylag nagy mellem van és az olyan ruhák pl aminek mell alatti varrása van v úgy van a minta na az nekem a mellem kozepére esik. Csotopp sehogysem áll rajtam és van h csak azért kell bovebb felsot vennem mert melben szuk
2012. jan. 16. 18:04
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert az extrém kicsi cicist a pasik kerülik. Mondják, hogy legyen természetes, ne legyen mű, ugyanakkor azért legyen ekkora meg akkora, lehessen fogdosni és ne diónyi nagyságú....

Tehát konkrét az elképzelés a pasioldalról... és ha a természet nem növeszti nagyobbra, a drága pasi keres olyat, akinek nagy van....

Mondjuk én nem csináltatnék szilikon mellett. Nekem jó ez a kicsi, ez van. Legalább fix, feszes és nem lóg, mint valami csöcs. De azt tudom, hogy épp ezért már kapásból nem választana társul a férfiak legalább 80%-a.

Majd a 20%-ból csak lesz valaki, akinek jó a pici... :-)

2012. jan. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!