Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikon vagy igazi mell? nem megszokott cicik
Sok helyen a férfiak nagyon tiltakoznak a szilikon ellen, mert nem valódi, meg túl kemény stb.
nos, nekem alig van olyan melltartó, ami rásimul a melleimre, mert nem teljesen kerek, hanem kis hegyes. Én egyáltalán nem tartom szépnek, ráadásul a lengőbordám is kiáll picit, tehát még hülyébben áll a kis mell.
Hímneműek! még ilyen esetben is a valódit választanátok? mit csináljon egy ilyen lány, aki kislány kora óta emiatt szenved.
a párkapcsolatokban nem volt problémám, de rohadtul idegesítő, hogy nem vehetek fel enyhén dekoltált ruhákat sem, és a mellméretem nem arányos a testalkatomhoz sem. csak szivacsos bikinit hordhatok, és nem egyszer fordult elő, hogy nem akartam levetkőzni a barátom előtt.
Kormos Anett (Showder Klub)
Melle szinte semmi, mégis meg...
Nekem nincs vele problémám és igen a tiédet választanám egy 6 kilós szilikon helyett, még így látatlanban is. Nem para a kis cici (nálam) Nem a melle miatt vagyok egy lánnyal.
21:23-as vagyok
Persze nem az egészségtelenül nagy szilikon sz.arokra gondoltam, hanem az ízlésesekre. Természetesből sem szeretem a rohadt nagyot.
harmadiknak.
Én nem divatból tiltakozok ellene, sőt, nem is tiltakozok, csak a természeteset jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!