Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó dolog amit csináltam?
De könyörgöm nem azt írtam!!!!!!!! Igen vállalja fel, de bődség lenne egy szerencsétlen 12 éves gyerektől elvárni, hogy ne másra fogja! Könyörgöm még egyszer mondom TIZENKÉT ÉVES!!!!! Ha sose volt vele leülve beszélgetni, honnan tudhatná, hogy ezt most el kell mondani anyucinak vagy sem???? Ezt magyarázd el nekem. 12 éves gyerekről írod, hogy vállalja fel, mondja el! De honnan tudná? Ki tanította volna meg neki, hogy le kell ülni és megbeszélni, ha a saját anyja nem teszi????
Egy felnőtt ember meg igenis vállalja fel a hibáit és ne másra fogja! Ahogy a pedofiliát se magyarázza meg, de hogy egyszerű dologról beszéljünk, nekem azt se magyarázza meg senki, hogy azért lett hazug, mert nem nevelték meg rá. Egy felnőtt ember MÁR képes változni, egy kisgyereket terelgetni kell!
Ennél nagyobb butaságot nem is tehettél volna... Először is miért turkáltál a lányod cuccai között??? Nem hinném, hogy sok dolgod lett volna ott... Másodszor miért kellett a szülőin felhozni a témát... Neked nem tanították meg a szüleid a diszkréciót???
Az a minimum, hogy nem beszél veled a lányod, de szerintem bízni sem fog benned... Először talán vele kellett volna beszélni négyszemközt, mielőtt kiteregeted a szennyesét... Igen értelmes szülő lehetsz... Mert ha tiltod, ha nem, a dolgok meg fognak történni... Az már csak rajtad múlik, hogy a lányod hazudni fog neked, és nem fogsz tudni róla, vagy veled beszéli meg, és felkészülhetsz mindenre...
köszönöm a válaszokat.
rájöttem, hogy rosszul tettem, és megbocsátott nekem, és most már csak nevetünk.
ő meg elmondta, hogy honnan vannak az alsógatyák.
köszönök mindent, és igen, legközelebb vele beszélem meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!