Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jó dolog amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó dolog amit csináltam?

Figyelt kérdés
Nekem nincs lelkiismeret furdalásom amiatt, amit tettem. Még egy hete, hogy turkáltam a lányom szekrényében, amikor láttam, hogy abban óvszerek, és bugyik, és bokszerek vannak. A bokszerre rá volt vésve: szeretlek xy. nagyon megijedtem, de nem beszéltem meg vele. másnap a szülőin elmondtam ezt, ahol történetesen xy anyja is ott volt, aki meg elmondta ezt xy-nak. másnap a lányom dühösen jött haza, hogy miért mondtam ezt el. mondtam, hogy csak aggódtam. erre most nem szól hozzám.
2012. jan. 14. 16:28
1 2 3 4
 21/37 B.angel ***** válasza:

Én mondom neked, hogy az anorexia nem betegség. Vagyis részben, de ennyi erővel nézzük úgy, hogy, az is betegség, hogy esetleg így akarja felhívni magára a figyelmet, mert lehet, hogy nem kapott elég szeretet a kislány, vagy bántották, valami.

Relatív, hogy mit nevezünk betegségnek.

Mindegy. A véleményem továbbra is ugyanaz! Vele kellett volna megbeszélnie!

2012. jan. 14. 17:02
 22/37 anonim ***** válasza:

Persze. Beszélj csak és kizárólag vele és majd mikor sírva megy haza h jaj o szegény meg lett csalva, ki lett használva akkor tudod meg h át vert. És utána ( ha abból indulunk ki h eljátszottad a bizalmát és nem szól hozzád) te se szolj hozzá. Csak h akkor is te leszel a rossz szulo mert ezt csak a tinik tehetik meg. Neked csak pátyolgatni szabad. Amúgy ha annyira lehetne vele iesmirol beszelni akkor nem rejtegetett volna ien dolgokat hanem nyiltan megmondja h anyu ez és ez van. És akkor most nem tartanátok itt

Am tok mind1 mit csinálsz. Úgy is te leszel a rossz szulo. Ha csak a sráccal és annak az anyjával beszélsz akkor sem szólna hozzád mert akkor is szemét volnál h elmondtad

2012. jan. 14. 17:04
 23/37 anonim ***** válasza:
El kell keserítselek. Nem nézopont kérdése h mi betegség és mi nem. Kérdezz meg pár orvost. Mindegyik azt fogja mondani h az anorexia az betegség ez meg csak lázadozás
2012. jan. 14. 17:05
 24/37 B.angel ***** válasza:
Hát... tudod, voltam pszichológusnál, találkoztam divatanorexiásokkal és lázadásból anorexiássá vált lányokkal! :) Na erre mit mondasz?
2012. jan. 14. 17:08
 25/37 anonim ***** válasza:

Akkor legyél te az okos. Itt minden kis pics@ meg hulyegyerek nagyon okos. De:

Hulyékkel nem veszekszem mert lesullyedek a szintjukre és legyoznek a rutinjukkal

2012. jan. 14. 17:10
 26/37 B.angel ***** válasza:

Szerintem egy bemásolt idézet se éppen okos dolog.

Igen okosabb vagyok, mert én jártam orvoshoz az anorexiával, nem te. És mentális betegség (vagy más néven pszichés), ha valaki ilyeneket csinál 12 és fél évesen, az se magától jön!!! Hanem okozza valami és az már mentális betegség... :) Tessék megmagyaráztam és alapja is van annak, amit leírok. Utánaolvasok dolgoknak és még egyszer mondom és jártam pszichológushoz és ő mondott dolgokat. De biztos jobban tudod nála..

2012. jan. 14. 17:13
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
AZ, hogy találtál nála egy fiú bokszert, meg óvszert, az még nem jelenti azt, hogy szexuális életet él. Valószínűleg tetszik neki az a fiú, akinek a neve a bokszeren volt, de nemvalószínű, hogy bármi is történt volna köztük. Ilyen korban már természetes, hogy fantáziálgatnak a gyerekek a másik nemről. Az óvszerre is kíváncsiak, mint ahogy én is az voltam ennyi idősen. Valószínűleg azért nem szól hozzád, mert a fiú nem tudott arról, hogy a lányodnak bejön. Ha ilyen pletyka kiszivárog az osztályba, akkor ez a korosztály szétcikizi a lányt. Szerintem túl sokat képzeltél bele ezekbe a talált tárgyakba, és azért ha rá is kérdezel, hogy miért voltak nála, nem fogja elmondani, hogy esetleg azért, mert beindítják ezek a dolgok a szexuális fantáziáját, mert ciki lenne neked ilyet elmondani.
2012. jan. 14. 17:16
 28/37 anonim válasza:
Nálla nem de nállad biztos. Jártam én is dokihoz mert voltak gondjaim az életben. De neked v nem tunt fel h divatból szexelnek a tizenévesek meg mert a tobbiek már túl vannak rajta. De persze a gyerek az ugy sem hibás az lehetetlen. Hagyjuk már. Az a legritkább eset h pszihés oka van. De ha a kedves anyuka mégis neked hinné akkor ajánlom h vigye dokihoz a kislányt
2012. jan. 14. 17:16
 29/37 B.angel ***** válasza:

De feltűnt és itt jön megint képbe, hogy divatból szexelnek igen... A társadalmi elvárások miatt. Mert milyen ciki, hogy ő nem tette még meg. Ugyanilyen az anorexia is... Összetetteb, ebbe nem megyek bele, de társadalmi/családi elvárás, hogy légy vékony, különben semmit sem érsz el az életben...

És ha már ennyire a gyerek a hibás a szemedben, akkor elmondom, hogy nem vagyok idős, tehát ebben nőttem fel, hogy húúú szex, húúú vékonyság és szépség. DE!!! az anyukám leült velem beszélgetni, mindent elmondott a szexszel kapcsolatba. És lám-lám: 12 évesen nem szexeltem senkivel. :) Akkor ki is a hibás? Egy kisgyerek??? Komolyan? Akinek még el kell magyarázni, hogy nem jó dolog 12 évesen szexelni? Vagy az, aki nem mondja el és leégeti a lányát?

2012. jan. 14. 17:22
 30/37 anonim válasza:

Velem is leultek. De te honnan tudod h a gyerek akar róla beszélni. Ide is állandoan azt írják h szulokkel olyan ciki megbeszelni. Én nem azt mondtam h csak a gyerek a hibás de o is.

Am meg akkor most kezdjunk el minden rossz dolgot (korai szex, gyilkosság, elhízás, abortusz, megcsalás... stb) lelki dolgokra ráfogni. Persze mindent meg lehet magyarázni. De mi értelme minden hibánkat ugy beállítani h mi aztán nem tehetunk róla. Ha valaki hibázik igenis válalja azt fel ha van benne gerinc

2012. jan. 14. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!