Ha nem csináltam balesetet, miért lopják el a pénzemet a baleseti adó néven? Ez abszurd dolog még ebben az országban is.
Hát, mert nincs pénz az egészségügyre, és valahogy el kell venni rá. Én is igazságtalannak tartom, és fel vagyok háborodva. 15 éve van jogsim, és soha nem csináltam még balesetet, még egy karcolást sem. Mégis fizethetek.
De az igaz, hogyha véletlenül balesetet csinál valaki, és 4-en ülnek az autóban, akkor a sérültek ellátása akár milliókba is kerülhet. Bajban lenne bárki, ha azt kiszámláznák neki. Az más kérdés, hogy mire fizetünk ennyi járulékot és adót.
Szolidaritás.
Bár nektek ez valószínűleg csak egy politikai csoportosulást jelent :(
Menjetek el Felcsútra, és nézzétek meg, ott mekkora Stadion épül.
Meg vele szemben iskola, az akadémiára járó főfideszes gyerekeknek, nehogy messzire kelljen menni középiskolába a védett területtől.
És hogy a környéken mennyi mindent megvett A viktor, és a polgármester cimborája.
Valamiből ezt a lopott pénzt vissza kel tölteni a kasszába, különben kiborul a bili.
Ja, hogy azt is tőlünk lopják ?
Így jártunk. :o(
Nekem ma jött ki a csekk, a frissen vásárolt öreg használt autóm használatbavételéhez ki kellett perkálnom összesen 65k FT.-t, és most a legolcsóbb, évi 16k-s biztosítás mellé még 5.000 Ft-t, és B09-ben vagyok, soha nem okoztam balesetet.
És emellett, már lassan 500 Ft-a benzin, ez már teljesen felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!