Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillenének?
Figyelt kérdés
Nézzétek meg a képeket. Szerintetek ez a nő ezen a képen:
ezzel a fiúval a képen:
tíz év van köztük, a nő 40 lesz, a fiú meg 30 lesz ebben az évben. Szerintetek összeillenének? Fontos!
2012. jan. 14. 10:17
2/22 A kérdező kommentje:
és miért nem? ezt is indokoljátok meg
2012. jan. 14. 10:33
3/22 anonim válasza:
tíz év van köztük, a nő 40 lesz, a fiú meg 30 lesz ebben az évben.
ezért nem
a nő öreg, a férfi fiatal mellette
4/22 A kérdező kommentje:
köszönöm! Jöhetnek még a vélemények
2012. jan. 14. 10:40
5/22 A kérdező kommentje:
a képeket is nézzétek meg
2012. jan. 14. 10:40
6/22 anonim válasza:
szerintem lazán lehetne kapcsolat a dologból, mivel láthatóan jól tartja magát a nő a kora ellenére, persze a smink sokat dob, de ameddig ad magára addig 1általán nincs baj, 1-2 éve jutottam el oda én is hogy a saját korombeli nők nem érdekelnek csakis a nálam pár évvel idősebbkeet tudom tisztelni, és ezzel sokan vannak így
7/22 anonim válasza:
Szerintem is összeillenek.Miért ne?A nő jól néz ki,ápolt,elegáns,a pasi meg sportos,jóképű,rendezett külsejű.Viszonylag.
8/22 anonim válasza:
Azért a gyerekvállalás necces lesz...
9/22 anonim válasza:
A képeket néztem meg elsőnek, azután olvastam, hogy 10 év van köztük. Szerintem összeillenek, ha a nő egy kicsit fiatalosabban öltözködik( bár ez talán azért tűnik úgy, mert a srác sportosan van). Nem látom ráncosnak a nőt, talán 35 évesnek nézném. A srác szerencsére nem kölyök képű, tehát kinézetre összeillenek. Az már más kérdés, hogy a való életben, hogy tudna ez így működni, pl.: gyerekvállalás, társadalom kritika...
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem! mivel a nő öregebb a férfi viszont fiatalabb! ,de ha nagy a szerelem akkor neérdekeljen senki véleménye :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!