Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan kiabál velem a párom, vagy nincs igaza?
5 éve élek párkapcsolatban, 4 éve együtt is élünk.
Soha nem voltak gondjaink férfi miatt, nem volt féltékeny. Most viszont egy csoporttárs, akit pár hónapja ismertem meg. Azóta állandóan megkeres valamivel. Szinte naponta felhív, ha bármi van, tőlem kérdezi, éjjszaka is keres.
A párom azt mondja, hogy nyomul rám és én hagyom. Féltékenykedi, pedig a srác soha nem tett egy utalást sem arra, hogy randizna vagy bármi..............
Én sajnálom, nem akarom hogy eltünjön, mert jóbarátomnak tartom.
Szerintetek is vak vagyok??? Nem létezik, hogy ennyire.
(én raktam fel neked azt a sok-sok kérdést)
Igaza van a párodnak. Én is ilyen férfiasabb típus vagyok, és amikor a barátnőm egy nyálgéppel, egy komolytalan kis jogásztanonccal kezdett dumálgatni rendszeresen, nagyon felidegesedtem. Ez amúgy meg beteges, hogy felhív hogy hol van a honlapon, majd felhív hogy nem találja. ez még oké. De hogy ezután felhív, hogy megvan, köszi, ez már botrány. Normális ember ezt facebookra posztolja ki, és első hsz-be valaki belinkeli, és csak rá kell kattintani. Ez meg 3x felhív miatta. Beteg, vagy csak egyszerűen a kőkorszakban él, és ennyire informatikai analfabéta. Azon se csodálkoznék, ha telefonfülkéből hívna. hogy nem bír egy egyszerű linet megtalálni. A lényeg, hogy amit leírtál, az alapján elég simlis a srác, neked se jön be, a legkisebb mértékig se, akkor meg ne táplálj benne reményeket. Mert az a baj, hogy ilyenkor amikor kedves vagy hozzá, meg mindig felveszed ha hív, reményeket táplálsz benne. Közöld vele, hogy köztetek soha, soha nem lesz semmi. Szinte biztos hogy hirtelen teljesen leszáll majd rólad.
Az hatalmas túlzás, hogy adom alá a lovat. Mivel?
Ha felhív, feltesz egy kérdést, válaszolok, tök semleges vagyok, soha nem vihorászok más férfival a páromon kívül, hogy még véletlenül se értse senki félre.
Vagy felhív, hogy mi újság, hogy állok a tanulással? Válaszolok, udvariasságból én is megkérdezem, de ennyi.
"Jelek??? De mégis mire gondoltok, mire figyeljek oda??" - például a "baráti" aggódás, és az, hogy késő este felhív amikor akár fél órákat cseverésztek.
23:16-nak igaza van, ezzel akaratod ellenére is reményt keltesz a srácban.
Finoman közöld vele, hogy ne keressen. Végtelenül egyszerű. :)
A srác vagy meleg és megtalálta benned a jó barátnőt, aki mindenbe tud neki segíteni. (Ebben az esetben is megértem a barátod ingerültségét, mert nálam és a barátnőmnél is hasonló áll fent, és már lassan ott tartok, hogy kitekerem a srác nyakát)
Vagy igen is akar tőled valamit... Annyira mesüge ember nincs, akinek ennyi gondja lenne a sulival...
Lehet, hogy nem akar tőled semmi olyat, csak mondjuk "birtokolni", neki az esik jól, ha foglalkozol vele...
Más nem jut eszembe :D
"A lényeg, hogy amit leírtál, az alapján elég simlis a srác"
Kicsit fura, mert soha nem kerültem még ilyen viszonyba férfival a páromat leszámítva. De mivel nem volt még férfi barátom, mert nekem ez ismeretlen fogalom, nem tudom, hogy mivel jár egy férfi-nő barátság.
Mások haverkodnak, elmennek együtt moziba, mégsincs semmi köztük, nem gondoltam volna akkor hogy ő kedvelhet engem, mint nőt, hiszen a mi esetünkben ennek töredéke sem valósul meg.
Meleg???
Na egyre jobb. Ha az lenne, csak elmondaná nekem, ha már barátnőnek tartana. :)
Nem olvastam végig a kommenteket,szóval lehet,h leírták előttem.
Egyszerűen mondd meg a fiúnak,h ne hívjon mondjuk 7 után,amúgy sem illik,de ha ő már nem veszi észre magát akkor szólj neki.
Azért ennyi eszed lehetne,főleg ha a pasidnak is elege van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!