Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan illetett ezzel a jelzővel?
Első vagyok.
Bocsi, félreértelmeztem. Azt hittem te csaltad meg őt a kapcsolatotok alatt. Így nem volt jogos!
A "hűtlen" nem volt jogos, hisz már nem voltatok együtt.
De az, hogy a legjobb barátjával...no comment...
A tisztelt előzőnek; 13:57:
azért egy ilyen dolog páros tánc. Ha ennyire fentakadasz azon, hogy a "legjobb barátjával", akkor azért meséld el, miért nem gond, hogy legjobb barát is benne volt a dologban.
Talán azért, mert a "tisztelt" volt barát önzőségében olyanokat bánt meg, akit nem kellene és illet olyan jelzővel, amiről azt se tudja mit jelent. Se a hűtlen (mert akkor tudná, hogy ő is az), se a qrva, mert akkor kivel is járt két és fél évig????
A VÁLASZADÓNAK: A jelző semmiképpen sem volt jogos, s azok szava sem, akik megrónak mert a "legjobb" baráttal összejöttél. Egyébként az csak egyszeri alkalom volt vagy hosszabb távú?
Igen, kettőn áll a vásár. De én pl. soha nem tennék ilyet, hogy a volt pasi legjobb barátjával lefeküdjek.
1.rajtam is múlik, szóval lehet akármilyen jó pasi, akkor sem
2.ők valószínű ki fognak békülni és akkor sajna a kérdező lesz kibeszélve.
Amúgy meg igazad van, a legjobb barát is gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!