Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan illetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan illetett ezzel a jelzővel?

Figyelt kérdés
Hűtlen k.rva! Ezt azért kaptam mert lefeküdtem a legjobb barátjával. De ezt megelőzően szakítottunk, mivel úgy létesített egy új párkapcsolatot hogy mi még együtt voltunk. Félre értés ne essék nem bosszúból tettem amit tettem, egyszerűen csak kívántam őt, hiszen 2,5 év mégis csak sok volt egy emberrel. 18/L 19/F
2011. nov. 18. 13:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat!

Valamilyen szinten megértem őt, hogy ennyire haragszik rám hiszen hagytam magam elcsábulni egy olyan személynek aki fontos neki. De nekem is az már a kapcsolatunk vége felé kezdtek érzékenyebb szálak fűzni a barátjához. De nem léptem, hiszen ott volt a párom akit szerettem. És elfojtottam magamban az irányába futó érzéseimet. Nem úgy mint a párom aki a társaság "lotyójával" jött össze. (Nem csak felindulásból írom, hogy az a baráti körből mindenki végig ment rajta köztüka párom is nemegyszer). Én álltam a volt barátom elé és elmeséltem, hogy mi történ mert, nem akartam hogy mástól tudja meg. Leüvöltötte a fejem, kezet is emelt rám de nem ütött meg. :) Pedig én egy szót sem szóltam amikor kiderült, hogy mással is együtt van barátjával nagyon jó viszonyba vagyok de nem jönnék vele össze miatta.

Jó kívülálló személyeknek elmondani, mert a barátok elfogultak. Még egyszer nagyon köszönöm!

2011. nov. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!