Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan illetett ezzel a jelzővel?
Köszönöm az őszinte válaszokat!
Valamilyen szinten megértem őt, hogy ennyire haragszik rám hiszen hagytam magam elcsábulni egy olyan személynek aki fontos neki. De nekem is az már a kapcsolatunk vége felé kezdtek érzékenyebb szálak fűzni a barátjához. De nem léptem, hiszen ott volt a párom akit szerettem. És elfojtottam magamban az irányába futó érzéseimet. Nem úgy mint a párom aki a társaság "lotyójával" jött össze. (Nem csak felindulásból írom, hogy az a baráti körből mindenki végig ment rajta köztüka párom is nemegyszer). Én álltam a volt barátom elé és elmeséltem, hogy mi történ mert, nem akartam hogy mástól tudja meg. Leüvöltötte a fejem, kezet is emelt rám de nem ütött meg. :) Pedig én egy szót sem szóltam amikor kiderült, hogy mással is együtt van barátjával nagyon jó viszonyba vagyok de nem jönnék vele össze miatta.
Jó kívülálló személyeknek elmondani, mert a barátok elfogultak. Még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!