Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remélem tudtok nekem segiteni, mert már napok otta nem alszok. Pettingeltem egy lányal és nem vagyok fel világositva. Segitenétek nekem ha el olvastátok?
Figyelt kérdés
Tehàt rà tèrek a lènyegre, pettingeltem egy pàrszor 12èves lànyal aki mèg szüz és mèg csak most volt 2011.okt 26 az elsö menstruàcioja és miutan el mult nov.3körül el keztünk pettingelni behatolàs nem volt se nyalàs se csók mèg ujjazgatas se maszti se semmi ilyesmi egy szerüen csak a nemiszervünket èrintetük össze konkrètan a makkomal izgata a csiklojàt semmi màst nem volt ö nagyon èlvezte én kevèsbè, mert én csak azt élveztem a hogy a farkamat fogta ès nyomkota oda fele ezel èlveztem egy kicsit, ezt november4keztük el csinàlni mikor volt rà alkalom novemberbe kb 4szer csináltuk ezt volt mikor sperma is jött de csak a csiklòra semilyen màs helyre hisz ugy csinàltuk hogy én feküdtem ö meg az egyik làbàt fel tedte az àgyra a màsik meg lett volt a padlon igy tudtuk csinàlni ès igy izgata elöl a csiklojàt ès volt mikor vègèn sperma jött a farkambòl de csak mindig max 3-4percig csinàltuk mikor el vedtem a makkomon volt ondó de nem sok nem spricelt meg töröltem ès ennyi volt decemberbe is vagy 4szer csinàltuk ugye ennyitöl nem lehet teherbe esni? a mensije oktober 26ota nem jönn meg de mikor meg jött 7napig tartot erös vèrzèsel lehet volt az 8napis és a mai napig nem jött meg èn 16 vagyok a làny a hogy màr irtam 12èves lehet azèrt mert 12èves és most àll be neki? èn kb màr 2hete ezen ràgódok nagyon fèlek, remèlem nem terhes kèrlek titeket rendesen vàlaszoljatok miòta januàr van nem is csinàljuk mert nekem nagyon bün tudatom van akkor is ha csak petting fèlesèg volt.2012. jan. 10. 10:52
11/17 anonim válasza:
Új filmcím: PedoMackó beájulna!
12/17 anonim válasza:
szerintem nem terhes....vagY ha nem hiszi,vegyen tesztet.abbol megtudja..és még egY 12 evesnek nem rendszerezodott a menstruacioja,foleg ha most jott meg neki előszor.
13/17 zsomkovacs válasza:
Gratulálok hozzá. Valószínűtlen, hogy terhes lenne. Ha meg mégis, akkor ügyvéd. Ez ugyanis 14 év alatt büntetendő, akár beleegyezett, akár nem.
14/17 anonim válasza:
Az ilyen kis köcs0göket miért nem jelentik fel?! Hogy rohadnál a sitten életed végéig te kislányokat megrontó nyomorék!!!!!!!!!!!!
15/17 A kérdező kommentje:
nem rontotam neg hisz mèg szüz 1van eszem 2 nem volt behatolàs nem is lesz 3èn tisztesèges vàlaszokat vàrok.
2012. jan. 10. 14:58
16/17 anonim válasza:
Akkor tisztességesen nyiss ki egy helyesírási szótárat ahelyett, hogy fajtalankodsz!
17/17 A kérdező kommentje:
a helyesìràsal kapcsolatban bocsànatòt kèrek mert telefonròl ìrok, de könyörgöm normàlisan válaszolni ha lehet! köszönöm, szépen.
2012. jan. 10. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!