Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom h hülye kérdés, de segitenétek rajtam?
a barätommal pettingeltünk, és a kezemre is élvezett.utäna én hozzä értem a vaginämhoz, de nem nyultam fel.szerintetek ettöl lehetek terhes?
szerintem nem, de kiväncsi vagyok a ti véleményetekre.
17/L
kérem azokat, akik csak olyanokat irnänak, h ''hülye kérdés'', meg ''17 éves vagy de ilyet nem tudsz?'', azok kiméljenek meg abaromsäguktol.csak fölöslegesen koptatjäk a billentyüzetet.
elöre is köszönöm a rendes välaszoloknak: ))
Nem lehetsz terhes, de tényleg érdemes lenne utánanézned. A spermának nagyon mélyen benned kell lennie, hogy teherbe ess, szóval ha kívül olyan vagy, nem lehet semmi bajod.
22N
higgyétek el utäna néztem: )14évesen ez volt az elsö dolgom: D.csak éppen ennek nem.és gondoltam itt gyorsan megkérdezem, mert itt hamarabb kapok välaszt rä: )
köszi a välaszokat!
nem lehetsz az ^^, sokkal összetettebb ez a dolog, ennyitől nem lehetsz terhes, sztem még attól se ha felnyúltál volna, vagy a párod keze lett volna olyan és ő ujjazott volna meg.
Erre találták ki a "szerszámot" lent, <mivel nem hiszem h. lenne 10cm-es ujja a párodnak vagy neked, szval még akkor se estél volna teherbe> erre semmi esélyed :)
Csak Te tudod,hol járt a kezed/ujjad a petting után.
Kivárod a következő menzesz idejét és kiderül...
Megnyugtatásul...a sperma nem szeret sokáig a levegőn lenni, elpusztul, szóvak nyugi, de máskor ne NYÚLKÁLJ oda ahova nem kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!