Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, srácok nálatok, hogy "került sor" erre a dologra, hogy pukizás a másik előtt?
már több mint 1 éve vagyunk együtt a párommal de még 1szer sem pukiztam előtte, mindig kimentem wcre,vagy valami ürügyet találtam,hogy távolabb lehessek tőle.
Az lenne a kérdésem,hogy ti ezt megbeszéltétek? vagy egyszer csak valaki hopp elpukizta magát vagy mi? hogy történt ez az egész?
nem tartjátok visszataszítónak,ha 1 lány pukizik? tudom,hogy emberi dolog,de akkoris . amúgy a párom se pukizott még előttem soha. szerintem nekem égne a fejem,ha én "sülnék el" :S
19/L
Arra emlékszem, hogy kb1,5évig 'szenvedtünk' egymás mellett aztán egyszer véletlenül elpukizta magát, én meg kaptam az alkalmon és mondtam, h ezentúl mindig nyugodtan!!!
Az elején mindig bejelentettem, hogy szabad-e? Aztán már ez is elmaradt.
Ha a pasit nem zavarja, akkor ne aggódj!
Várd meg a megfelelő alkalmat, s beszéljétek meg!!
Ágyazás közben, négykézláb.:D Én voltam a cselekvő fél, aztán nagy ártatlanul megkérdeztem:
-Már ennyi az idő?
mi több mint 3 éve vagyunk együtt de nekem nem megy a párom pedig biztat hogy egyszer végre elengedhetném már előtte magam de egyszerűen nem tudom, én iylen vagyok
18/L
mi már három éve vagyunk együtt és szerintem az első 1 évben nem mertünk pukizni egymás előtt..mint utólag kiderült, fájt is mindkettőnk hasa rendesen. : D.
azóta viszont mindig szoktunk, ha kell, sőt, a barátomnak szinte ez már a fétise..tiszta hülye, teljesen büszke magára, ha olyat alkot, amitől ki kell mennem a szobából. : DD
:D:D:D
az utolsó nagyon nagy :D:D:D
Én pár hónap után eresztettem el egy galambot az akkor még barátnőm, most már feleségem előtt.
Most már 10 éve vagyunk együtt és ez nem téma kettőnk közt. Ha kell, hát kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!