Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha valakinek ilyen képe van közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nem mint profil kép, csak úgy...

Az egyik kedvenc zenészemmel vagyok rajta, aki hát eléggé magához ölel, mindkét karjával.

Vagy mindegy, csak egy kép?

20/L

2012. jan. 9. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem foglalkozok többet egy ikonnal, mint azzal aki elérhető távolságban van és szeret engem..."

Csak nem veszed észre, hogy többet foglalkozol vele. Amúgy hülye a jóanyád!

2012. jan. 9. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Rendben babám nem vitatkozom veled, biztosan jobban tudod :D De sajnos akkor is hülye vagy.
2012. jan. 9. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Fura módon mikor valamelyik barátnőm meglátta az általa imádott sztárt mindig felcsillant a szeme és révületbe esett. Egyszersem láttam ugyanezt, mikor rámnézett. Pedig én szerettem őket, az ideál meg megközelíthetetlen volt. Erre varjál gombot. És még mindig hülye a jóanyád.
2012. jan. 9. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a barátnőd ilyen még nem kell általánosítani. Én az általam imádott fiút ugyanolyan rajongással fogadom minden egyes találkozásunkkor, mint az általam imádott sztárt. Attól, hogy te balek voltál még ne vonj le következtetést másokról. :D Mi az, hogy többet foglalkozok vele, mint akit szeretek? Szerinted mit foglalkozok én a sztárral mi az én bűnöm? Hogy buszon hallgatom a zenéjét? Hogy évente 2-szer eljutok egy koncertre? Ez mind??? Hú hallod tényleg rengeteget foglalkozok vele szarszemétszar alak vagyok. Ezzel ellentétben a fiúval napi kapcsolatban vagyok, mindent megteszek érte amit csak lehet segítek amiben tudok és sírva tudnék fakadni, hogy most láthassam. Sajnos nem a közelben lakik. Azt hiszem én nyertem.
2012. jan. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!