Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nektek bejön az olyna lány aki nem egy pláza cica. Deszkás cipőben, csőnaciban, és normális egyszerű felsőkben jár. Szigorúan csak deszkás cipő, magassarkú kizárva. És sokan dicsérik az arcát h szép. Vasalt barna haj, barna szem. Nem sovány. De nem is kövér, kicsi felesleg van rajta. 164cm és 60kg. 16L2012. jan. 8. 20:55
51/61 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok, ha már itt oltasz h milyen emo vagyok, pedig nem:S messze állok az emoktól.
2012. jan. 8. 22:58
52/61 anonim válasza:
Nem kell megköszönnöd, természetes.:) Nem bírom, mikor valaki az élő fába is beleköt, és olyan dologért próbál mást bántani, ami valójában nincs is. Mellesleg, inkább deszkás cipő, minthogy te is úgy járj, mint múltkor 1 lány a buszon, aki gyakorlatilag a busz közepén hasalt el, annyira nem bírt járni a magassarkúban (de természetesen azért 10 centis sarkú cipőben kellett járnia). :D
53/61 A kérdező kommentje:
Hát igen akkor már tudjon benne járni. Köszi mégegyszer:)
2012. jan. 8. 23:21
54/61 anonim válasza:
Szívesen, és az ilyen idiótákkal meg ne törődj, felesleges. Hogy mi róluk a véleményem, már 22:00-s hsz-emben leírtam.:D
Részemről az 1 amit sajnálok, hogy nem ismerjük egymást ;D.
Jó éjszakát!:)
55/61 anonim válasza:
fenébe az ilyen kérdések mindig kíváncsivá tesznek!!
küld nekem is lécci xd
f18
56/61 A kérdező kommentje:
megkésve de neked is jóéjszakát:)
elküldtem:D
2012. jan. 9. 17:55
57/61 anonim válasza:
Nem baj, úgy is megint este van:D, viszont.:D
58/61 anonim válasza:
Egész jó csaj lehetnél, ha nem b@sznád el magad ilyen divat sz@rokkal. Öltözz normálisan, nőiesen!
59/61 A kérdező kommentje:
Mármint mivel baszom el magam??? És mi számít nőiesnek?
2012. jan. 10. 19:39
60/61 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!