Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
Bocs, még mindig hülye tucatemós vagy.
Üdv, egy mivel hetero, ezért csak komplett idióta fiú.
Hát, nemtudom neked van-e arról fogalmad, hogy mi az emo, de de valszeg nincs, szóval igen, maradt az, hogy komplett idióta vagy.:)
Kedves ági, neked meg még annyit megemlítenék, hogy nagyon örülök annak, hogy véééégre van valaki, aki nem csücsörít a képén mint egy kacsacsőrű emlős, hanem mosolyog.:D
22:00-s 19F voltam.
Tökmindegy, akkor is totál ugyanúgy néz ki, mint 25389612531583173 akármelyik lány, ez a tudatos uniformizálódás meg nem sejtet sok észt meg egyediséget odabent, csak egy birka a sok közül, nem érdemli meg, hogy nyaljatok neki.
Szigorúan csak deszkás cipő, röhej.
Hidd el, sokan elviselnek, sőt...
És fogalomzavar. Nem az a baj, hogy hétköznapian öltözik, én is hétköznapian öltözök, barátnőm is hétköznapian öltözik. A baj az, hogy direkt felvett egy stílust, aminek pont az volt a célja, hogy különbözzön a hétköznapitól, de annyira sokan belebirkultak, hogy pont az lett a kommersz (direkt nem hétköznapit írok, az mást jelent). Másokat másol.
hát nem tom én magassarkúba több lányt látok, mint pl sport cipőben, és az emotól én télleg elég messze állok. Na milyen barátnőd van???
És köszönöm a védelmet nagyon aranyos vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!