Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés
Nektek bejön az olyna lány aki nem egy pláza cica. Deszkás cipőben, csőnaciban, és normális egyszerű felsőkben jár. Szigorúan csak deszkás cipő, magassarkú kizárva. És sokan dicsérik az arcát h szép. Vasalt barna haj, barna szem. Nem sovány. De nem is kövér, kicsi felesleg van rajta. 164cm és 60kg. 16L
2012. jan. 8. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Bocs, még mindig hülye tucatemós vagy.

Üdv, egy mivel hetero, ezért csak komplett idióta fiú.

2012. jan. 8. 22:14
 42/61 A kérdező kommentje:
semmi közöm az emokhoz, nincs fekete hajam , se pc-m se semmi
2012. jan. 8. 22:15
 43/61 anonim ***** válasza:

Hát, nemtudom neked van-e arról fogalmad, hogy mi az emo, de de valszeg nincs, szóval igen, maradt az, hogy komplett idióta vagy.:)

Kedves ági, neked meg még annyit megemlítenék, hogy nagyon örülök annak, hogy véééégre van valaki, aki nem csücsörít a képén mint egy kacsacsőrű emlős, hanem mosolyog.:D

22:00-s 19F voltam.

2012. jan. 8. 22:20
 44/61 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, akkor is totál ugyanúgy néz ki, mint 25389612531583173 akármelyik lány, ez a tudatos uniformizálódás meg nem sejtet sok észt meg egyediséget odabent, csak egy birka a sok közül, nem érdemli meg, hogy nyaljatok neki.

Szigorúan csak deszkás cipő, röhej.

2012. jan. 8. 22:25
 45/61 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék arra, hogy neked ki felelne meg, ha ő nem, illetve, hogy egyáltalán a szüleiden kívül téged ki viselne el? Ha nem hétköznapin öltözködne akkor meg abba kötnél bele. Ha nem lenne csinos, akkor abba. Lehet másokba belekötni, de szerintem előbb nézz magadba.
2012. jan. 8. 22:31
 46/61 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokan elviselnek, sőt...

És fogalomzavar. Nem az a baj, hogy hétköznapian öltözik, én is hétköznapian öltözök, barátnőm is hétköznapian öltözik. A baj az, hogy direkt felvett egy stílust, aminek pont az volt a célja, hogy különbözzön a hétköznapitól, de annyira sokan belebirkultak, hogy pont az lett a kommersz (direkt nem hétköznapit írok, az mást jelent). Másokat másol.

2012. jan. 8. 22:33
 47/61 anonim ***** válasza:
Már bocs, de fogalmam sincs, hogy te miről beszélsz, ugyanis ez, ahogy ő öltözködik, szerintem köze sincs az emo-hoz (mert ugyebár erre gondolsz). Mellesleg nagyon kíváncsi lennék a barátnődre, és a stílusára, hisz feltételezem szerinted az a tökéletes.
2012. jan. 8. 22:38
 48/61 anonim ***** válasza:
Grat a következtetéshez, este van már, hogy logikatanárt játsszak, úgyhogy további jó nyáladzást.
2012. jan. 8. 22:45
 49/61 A kérdező kommentje:

hát nem tom én magassarkúba több lányt látok, mint pl sport cipőben, és az emotól én télleg elég messze állok. Na milyen barátnőd van???

És köszönöm a védelmet nagyon aranyos vagy:)

2012. jan. 8. 22:46
 50/61 anonim ***** válasza:

HA LOL!

"na milyen barátnőd van!!!" :3

[link]

2012. jan. 8. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!