Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nektek bejön az olyna lány aki nem egy pláza cica. Deszkás cipőben, csőnaciban, és normális egyszerű felsőkben jár. Szigorúan csak deszkás cipő, magassarkú kizárva. És sokan dicsérik az arcát h szép. Vasalt barna haj, barna szem. Nem sovány. De nem is kövér, kicsi felesleg van rajta. 164cm és 60kg. 16L2012. jan. 8. 20:55
21/61 anonim válasza:
sok f.szverő ny.morék mit lúzerkedtek itt? :D Egyszer beírtátok, ha akar küld, ha nem nem, nem kellene erőszakoskodni, nem itt kell asszopnyt találni ti sz.rencsétlen flótások :D
24/61 anonim válasza:
jó kis csaj vagy, bár a képen látható többnek néz ki 16nál így vannak kételyeim :)
25/61 A kérdező kommentje:
pedig annyi vagyok:) és én vagyok a képen:D
2012. jan. 8. 21:24
27/61 anonim válasza:
szívesen megismerkednék veled, csak teljesen más stílust képviselünk....neked valszeg a 20kgvasággyal típusú emós, vasalthajú hülyee gyerekek jönnek be, én azért egy cseppet más stílust képviselek ;)
amúgy tényleg normális öltözködésű csajszinak tűnsz, de gondolom h milyen körökben mozogsz...
am pesti vagy? :)
28/61 anonim válasza:
a szóismétlés látom megy nekem :D
na mind1 szóval én a hagyományos farmer,pulcsi,bőrkabát stílust képviselem, én valahogy nem kurvulok, így mindjárt 19 éves fejjel már nem is nagyon fogok :)
29/61 anonim válasza:
hát azért a 60 kiló egy ekkora testre ,nem anyira kis felesleg....de még bele fér,el fogadható
30/61 anonim válasza:
jah, én is furcsáltam, de a képen egy átlagos súlyú, helyes csaj van....de lehet h derékra hízik és akkor már érthető a képválasztás is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!