Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nektek bejön az olyna lány aki nem egy pláza cica. Deszkás cipőben, csőnaciban, és normális egyszerű felsőkben jár. Szigorúan csak deszkás cipő, magassarkú kizárva. És sokan dicsérik az arcát h szép. Vasalt barna haj, barna szem. Nem sovány. De nem is kövér, kicsi felesleg van rajta. 164cm és 60kg. 16L2012. jan. 8. 20:55
12/61 anonim 

válasza:

Ide is képet, és kapsz választ privátban.
14/61 anonim 

válasza:

Bocs a stílusom miatt, de vizsgaidőszak van, meg egy rakat stressz...
A külső épp arra elég, hogy ne riasszon el. Amíg nincs semmi komolyabb szépséghibád, addig kilóméteres magasságból teszek arra, hogy hogy nézel ki, ha a személyiséged tetszik. Igen, a külsődet látom meg először, de a tartásodból, mozgásodból leszűröm már, hogy van-e értelme veled kezdeni. És már ezt se tudod leírni magadról. Nem a külsőd alapján fogom eldönteni, mennyire jössz be.
20/F, ismét.
15/61 anonim 

válasza:

mutass képet, így nem tudok mit mondani...
16/61 anonim 

válasza:

Még mindig vároma képet ,hahóóóó kérdezö..
18/61 anonim 

válasza:

Kedves kérdezö.ugye nem most keresed a fényképezöt?:-)
19/61 anonim 

válasza:

Jó akkor én is kérek egy képet, kíváncsi vagyok. hm-hm
20/61 anonim 

válasza:

Nekem küld elsönek ,mert én hamarabb kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!