Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet valami ha már elfeledkezett rólam?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk chatan. Irta ,hogy "Pill" és másfél órára megfeledkezett rólam vagy nem is tudom én. Még friss a dolog és nem járunk. Akarhat valamit ha már pénteken találkozunk?2012. jan. 8. 17:10
1/6 anonim válasza:
Ha pénteken találkoztok, csak akar valamit.. Nem hiszem, hogy elfeledkezett volna, szimplán csak közbejött valami.
2/6 A kérdező kommentje:
a telefonja fontosabb volt?
2012. jan. 8. 17:24
3/6 anonim válasza:
Honnan tudod,miért nem jött vissza?Lehet,tényleg nagyon fontos dolga volt......vagy akadályozták.Például egy vendéget nem illik csak úgy kirakni,mert éppen chatelünk,vagy egy fontos hívást sem lerakni.
4/6 A kérdező kommentje:
de mi az ami másfél órán át tarthat egy telefonálásban?!
2012. jan. 8. 18:37
5/6 anonim válasza:
Nem csak telefonált. Elment wcre, kitolt egy kábelt, rosszul lett, elaludt, több hívást kellett lebonyolítani.
Lányok, hagyjátok a férfiakat ÉLNI!!
19N
6/6 A kérdező kommentje:
én hagyom. nem is avval van a baj hanem írhatta volna hogy később beszélünk...
2012. jan. 8. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!