Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek rólam? Vonzónak találtok? Átlagos átlagalatti/ feletti? : ) Hány évesnek néztek?
Nekem tetszel. Mondjuk alapból bejönnek a szemcsis lányok. Szerintem 18-20 között lehetsz! :)
F/29
lány vagyok,remélem nem baj hogy írok:D
szedesd vékonyabra a szemöldököd:) teljesen kibírható a 'fájdalom'(:DD),párszázért megcsinálja bármelyik kozmetikus.
szép szemed van,legalábbis a tekintetedben megfogott valami,de 'kihangsúlyozhatnád' ha kontaktlencsét viselnél.
néha elmehetnél szolizni hogy kicsit sötétebb legyen a bőrőd,hamár a szemölödköd/hajad/szemed sötét.
amugy nem vagy csúnya,de kiemelkedően szépnek se mondanálak.
remélem nem veszed sértésnek a tanácsaim:)
szerintem átlagos vagy, a "csinos" kategóriába sorolnálak ami kicsit a szép alatt van. körülbelül 20 éves lehetsz.
nem vagy az esetem! a tested ugyan nem látszik, de arra tippelnék, hogy az sem rossz. összességében: nem fogott meg a külsőd, de akár el tudnék képzelni szexuális kapcsolatot veled.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!