Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek rólam? (KÉP)
Figyelt kérdés
(az öltözpbepózolásért nem kell beszolni, csak azért van a kép mert nemtudtam eldönteni hogy jó e a ruha, ugyhogy későbbi megfontolás céljábol örökitettem meg :) )
2011. dec. 29. 13:06
1/30 anonim válasza:
Az a véleményem rólad hogy fekete pólóban vagy. Arc nélkül nem sokat tudok mondani :)
2/30 anonim válasza:
Ha még látszana az arcod, tudnék véleményt mondani. :)
19L
3/30 anonim válasza:
klassz a pólód!
és plusszpont,h a nadrág ülepe nem a bokádnál van!:)
4/30 anonim válasza:
Tucat ruha mint amilyen mindenki másnak van !! Közöd nincs az igazi izléses öltözködéshez.
5/30 anonim válasza:
Kérdező.Arcodból nem látunk semmit,de ma már az a testalkat a menő ami neked van.
6/30 anonim válasza:
"csak azért van a kép mert nemtudtam eldönteni hogy jó e a ruha, ugyhogy későbbi megfontolás céljábol örökitettem meg"
Ilyet maximum lányok csinálnak. Szóval jó eséllyel egy lány vagy nagyon kis mellekkel.
7/30 anonim válasza:
Ja, nincs fejed. :D Akkor mire is vagy kivancsi?
8/30 anonim válasza:
amennyit látok jól nézel ki
ruha alapján.
arcot azért megnézném
9/30 A kérdező kommentje:
hát nemtudom te hogy állsz vele, vagy hogy édsanyád csak ugy alád ku.rja a pénzt, de én azért megfontolom h kiadjak e XY pénzt egy ruhára
2011. dec. 29. 13:11
10/30 anonim válasza:
Én megdolgozom a pénzemért. Vagy mire gondolsz? Ha valami drága eleve nem veszem meg, nem gondolkodok rajta sokat. De soha nem jutna eszembe magamat fotózgatni mint egy plázacica :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!