Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb lányok?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. Hiába próbálok változtatni,nem igazán sikerül. Ezt nem úgy kell érteni,hogy folyton itthon ülök és egy barátnőm sincs. Átlagos életet élek.Eljárok néha bulizni,kikapcsolódni. Bár kevés igazi barátnőm van. Pasijaim voltak. Nem sok,de nem is baj. Alapjában véve viszont nem vagyok nagydumás és társaság középpontja,hanem általában elhúzódok.Viszont úgy vettem észre,hogy az ilyen lányok iránt nem érdeklődik olyan sok pasi. Azt hiszem unalmasnak tartják vagy hasonló csak ,mert én nem pletykálok,nem csevegek felületesen és nehezebben nyílok meg valakinek szóval titokzatosabbnak tűnök.
2012. jan. 6. 10:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Előbbi vagyok, csak annyi hogy 23/F
2012. ápr. 14. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!