Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb lányok?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. Hiába próbálok változtatni,nem igazán sikerül. Ezt nem úgy kell érteni,hogy folyton itthon ülök és egy barátnőm sincs. Átlagos életet élek.Eljárok néha bulizni,kikapcsolódni. Bár kevés igazi barátnőm van. Pasijaim voltak. Nem sok,de nem is baj. Alapjában véve viszont nem vagyok nagydumás és társaság középpontja,hanem általában elhúzódok.Viszont úgy vettem észre,hogy az ilyen lányok iránt nem érdeklődik olyan sok pasi. Azt hiszem unalmasnak tartják vagy hasonló csak ,mert én nem pletykálok,nem csevegek felületesen és nehezebben nyílok meg valakinek szóval titokzatosabbnak tűnök.
2012. jan. 6. 10:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért önzőség ilyet kívánni?
2012. jan. 6. 17:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Miért nincs esélyed ilyet találni? Szerintem próbáld észrevenni az ilyen lányokat! Mert az a baj,hogy sokszor nem vesznek észre,mert nem viselkedem kirívóan.
2012. jan. 6. 17:16
 23/31 anonim ***** válasza:

szuper... mintha én írtam volna, azzal a különbséggel, hogy férfi vagyok. ebből adódóan nekem tetszenek az ilyen lányok, mert én is ilyen vagyok.

lenne egy kérdésem. te nem tartod unalmasnak az ilyen felfogású férfiakat?

2012. jan. 6. 17:42
 24/31 anonim ***** válasza:

Mert aki visszahúzódóbb annak kevesebb barátnője is van (mint írtad), ezáltal szabadideje jó részét valószínűleg a barátjával tölti. Mivel nem a társaság középpontja és nem kezd el minden pasival dumálni így kevesebb flört/bók éri Őt.

Azt akartam kihozni ezzel, hogy akinek kevés barátja van az jobban függ az aktuális párjától (nincs 1024 barátnő/barát aki folyton ráér). Valószínűleg van bennem egy kevés önzőség, hogy én akarok a legtöbb időt Vele tölteni.

Hogy miért nem találok ilyet? Belsőleg én is hasonló vagyok, viszont mindenkinek az az első benyomása külsőleg, hogy a társaság középpontja vagyok, stb..

Mellesleg nem is tudom, hol lehetne manapság barátnőt szerezni; ritkán járok csak bulizós helyekre, viszont oda nem ilyen célból megyek, internet meg megint nem jó: egy lány naponta kismillió levelet kap, gondolom sablonszöveggel, viszont ilyen szempontból én sem vagyok túl kreatív.

ps.: azt kifelejtettem, hogy a legtöbb magára adó lány olyannyira beképzelt meg cukcsyh, flegmahhcicah, buta és írni nem tudó, magát mindenféle állatnak képzelő, hogy no comment :D

2012. jan. 6. 17:46
 25/31 A kérdező kommentje:

17:46 osnak

Szerintem nem önzőség,hogy azt szeretnéd veled töltse a legtöbb időt.Vannak ilyen lányok akik szintén így gondolkodnak. Én is.

17:42 esnek

Hogy nem tartom-e unalmasnak?

Hát szögezzük le,hogy van barátom, tehát ezt a kérdést csak kíváncsiságból (nem ismerkedés céljából és nem azért ,mert soha egyetlen pasi sem közeledik felém)írtam ki és le akartam írni a tapasztalataimat. Szóval a jelenlegi barátom is olyan típusú mint én ezért jól megértjük egymást. viszont az már egy másik téma,hogy néhány dolog miatt nem e illene hozzám inkább egy nagyszájú pasi.

2012. jan. 6. 17:58
 26/31 anonim válasza:

Valamiért úgy érzem, hogy válaszolnom kell. :D

Szóval, én sem vagyok egy partyarc, meg egy egocentrikus alak, és nekem is inkább a saját személyiségtípusomhoz illeszkedő csajok jönnek be jobban.

Meg szerintem ez a "barát" dolog olyan, hogy addig van egy csajnak pasija, amíg nem lesz egy jobb helyette.

Persze ezzel nem általánosítok, mert rengeteg dolog közrejátszik, de ha az ember megismer egy másik embert, akivel jobban összeillenek, akkor szerintem nem érdemes az időt húzni....

Mondjuk, ha az adott partnerhez fűződő kapcsolat elég erős, akkor - szerintem. - normális ember inkább a hűséget választaná.

Most jól meghazudtolom magam, de az emberek közötti, jobban mondva a partnerkapcsolatok, rengeteg tényezőtől függnek.

És most jól kifejtettem a témáról a véleményem. :D

2012. jan. 6. 23:01
 27/31 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen lány vagyok. :) Tényleg, mintha én írtam volna. Nekem is ez a tapasztalatom, hogy az ilyen lányok iránt kevesebb pasi érdeklődik. Pedig sokan szépnek tartanak és sokszor látom, hogy tetszem egy fiúnak, mégsem mer közeledni felém. Az a baj, h az ilyen lányok gyakran az ugyanilyen csendes fiúknak jönnek be, de én valahogy egy beszédesebb, közvetlen fiút keresek, de nem feltétlenül kell a társaság középpontjának lennie. Az ilyenek általában a cicababákra buknak.
2012. jan. 25. 10:46
 28/31 anonim ***** válasza:

Bár lány vagyok de elmondom, hogy mit gondolok.

Szerintem hosszútávon csak akkor lesz 'jó' egy kapcsolat ha hasonló a két fél. Tehát ha az egyik fél bulizós meg olyan nagyon társasági a másik meg inkább csendes visszahúzódó nem fog sokáig tartani.

Amúgy nem gondolod azt, hogy a visszahúzódó fiúknak bejönnek a visszahúzódó lányok csak nem nagyon mernek/akarnak odamenni hozzá?

2012. márc. 22. 16:13
 29/31 anonim ***** válasza:

Osztom 6-os válaszát! Mellesleg én szeretem a hozzád hasonló lányokat, szóval ha 18-22 év körüli vagy, nyugodtan írhatsz privit :)!

20/F

2012. ápr. 11. 20:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem pl. sose volt barátnőm, nem mintha ronda, alacsony, beképzelt, stb. lennék (inkább visszahúzódó) az idő teltével egyre inkább őrlődök magamban, hogy az évek alatt mennyi csajom lehetett volna, ha akárkire egy pillanatra is ránézek az utcán akik pl. egy párt alkotnak. Éppen ezért azt gondolom, ha valaki, akkor nekem pont hogy a csendesebb, visszahúzódóbb lányoknál lenne esélyem. De ennek inkább az az oka, hogy nem járok társaságba ill. nincsenek barátaim, csak "haverok".
2012. ápr. 14. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!