Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb lányok?
ma 11:23-as vagyok.
én 21 éves Borsod megyéből. Azért ha gondolod írhatsz privátot és beszélgethetünk. Én is sokat unatkozok, talán ha összeismerkednénk, csinálhatnánk közös programot, ahol tudunk pasikkal ismerkedni. :)
Hogy, hogyan nézel ki az egyénenként szubjektív. Van akinek az átlagos a ronda kategória, van aki szépnek lát.
Ha kicsit közelebb lennél én is elkezdeném, hogy írj privit :-P, én legalább nem vagyok fiatalabb tőled ... :-D
első látásra én is ilyen lányt szemeltem ki csak nem merek odamenni hozzá, már arra is gondoltam hogy alkoholt viszek a suliba és majd úgy :/
És én is vmennyire ilyen vagyok csak picit hülye... mind1, minden álmom egy bnő, remélem sikerül év végéig odamennem hozzá:S
F18
Nekem ilyen lenne az ideális lány, bár picit önzőség ilyet 'kívánni'. Sajnos nem sok esélyem van ilyet találni :(
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!