Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb lányok?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. Hiába próbálok változtatni,nem igazán sikerül. Ezt nem úgy kell érteni,hogy folyton itthon ülök és egy barátnőm sincs. Átlagos életet élek.Eljárok néha bulizni,kikapcsolódni. Bár kevés igazi barátnőm van. Pasijaim voltak. Nem sok,de nem is baj. Alapjában véve viszont nem vagyok nagydumás és társaság középpontja,hanem általában elhúzódok.Viszont úgy vettem észre,hogy az ilyen lányok iránt nem érdeklődik olyan sok pasi. Azt hiszem unalmasnak tartják vagy hasonló csak ,mert én nem pletykálok,nem csevegek felületesen és nehezebben nyílok meg valakinek szóval titokzatosabbnak tűnök.
2012. jan. 6. 10:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
szia. hol laksz? hány éves vagy? én is ilyen lány vagyok, mintha magamat olvasnám. talán egymást tudnánk biztatni, esetleg összebarátkozni :)
2012. jan. 6. 11:23
 12/31 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok már gyerek. 24 éves vagyok amúgy és Hajdú-Bihar Megyében lakom
2012. jan. 6. 11:26
 13/31 Rsta ***** válasza:
Mondom én, hogy feleségnek ilyen lányt keresnék!
2012. jan. 6. 11:30
 14/31 anonim ***** válasza:

ma 11:23-as vagyok.

én 21 éves Borsod megyéből. Azért ha gondolod írhatsz privátot és beszélgethetünk. Én is sokat unatkozok, talán ha összeismerkednénk, csinálhatnánk közös programot, ahol tudunk pasikkal ismerkedni. :)

2012. jan. 6. 11:31
 15/31 anonim ***** válasza:
engem érdekelnek az ilyen lányok....de mindenki más,lehet valakinek nem jönnél be
2012. jan. 6. 11:33
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat. Érdekes ,hogy a való életben mégsem ezt tapasztalom. Egyszerűen ha az ember nem olyan vagány stb már nem érdekel túl sok embert és ez rossz. nyílván tisztában vagyok azzal,hogy külsőre sem jövök be mindenkinek. ( Egyébként szerintem olyan átlagos külsőm van. Nem vagyok sem kövér sem sovány sem magas sem alacsony Az arcom is átlagos :) De persze ki hogy gondolkodik rólam.
2012. jan. 6. 11:40
 17/31 anonim ***** válasza:

Hogy, hogyan nézel ki az egyénenként szubjektív. Van akinek az átlagos a ronda kategória, van aki szépnek lát.

Ha kicsit közelebb lennél én is elkezdeném, hogy írj privit :-P, én legalább nem vagyok fiatalabb tőled ... :-D

2012. jan. 6. 12:39
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen,ez így van.Sőt,én is néha csúnyának,néha szépnek érzem magam.Ezért is írom magam inkább akkor átlagosnak.
2012. jan. 6. 12:51
 19/31 anonim ***** válasza:
57%

első látásra én is ilyen lányt szemeltem ki csak nem merek odamenni hozzá, már arra is gondoltam hogy alkoholt viszek a suliba és majd úgy :/

És én is vmennyire ilyen vagyok csak picit hülye... mind1, minden álmom egy bnő, remélem sikerül év végéig odamennem hozzá:S

F18

2012. jan. 6. 15:39
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

Nekem ilyen lenne az ideális lány, bár picit önzőség ilyet 'kívánni'. Sajnos nem sok esélyem van ilyet találni :(

23F

2012. jan. 6. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!