Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez komoly?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez a minimum elvárás és itt sírtok, hogy nincs nő?

2012. jan. 5. 19:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

sunázni kéne őket az tuti!

nem hiszem, hogy ez lenne az elvárás, csak halkan megjegyzem...

amúgy ha jobban megnézed az első csajt a szilikon cicin, barnaságon és a ku*rvás "ruhán" kívül nincs benne semmi extra. kimegyek az utcára és 2 perc alatt hozok egy átlag csajt aki kisminkelve, összefogott hajjal és utcalányos ruhában kábé így néz ki.

2012. jan. 5. 20:16
 32/38 anonim ***** válasza:

20:16: Hozz ketőtt ;)

21F

2012. jan. 5. 20:18
 33/38 anonim ***** válasza:

Első képen a csajon nem értem mért két melltartó van xD

Elég kicsi mellei lehetnek akkor ^^

Am meg ilyen csajoknak csak a pénzes pasi dukál aki minimum egy A6-os Audival furikázza a seggüket ...

2012. jan. 5. 21:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Hát nekem igen, ez a minimum, és?
2012. jan. 5. 23:16
 35/38 anonim ***** válasza:
És akkor ne sírj majd ha sosem lesz egy normális barátnőd,aki nem egy hisztérika és nem csak a pénztárcád lesi és aki talán igazán szeretne.
2012. jan. 6. 00:17
 36/38 anonim ***** válasza:
# 33/35 Bírom, amikor teszitek, hogy a jó csajnak, csak a pénzes, izompacsirta pasi kell. De akkor ti miért vágytok rájuk? Mert ebből arra következtetek, hogy nektek meg csal az ilyen csajok a jók. Akkor miről is beszélünk?
2012. jan. 6. 14:47
 37/38 anonim ***** válasza:
A realitásokhoz mérve én tartom magamat legalább annyira jó pasinak, hogy ilyen csajoknál ne adjam lejjebb kinézetre az igényeimet, magyarán fogalmazva megtehetem,hogy legyen ilyen barátnőm. Még soha nem jöttem össze olyannal aki külsőre nem jött be, mert annak meg nem látom értelmét, hogy 2 hétig legyek vele együtt. Egyébként pedig sokuk egyáltalán nem olyan mint amilyennek a kinézete alapján hiszik sokan.
2012. jan. 6. 15:53
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, utolsó.
2012. jan. 6. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!