Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez komoly?
2012. jan. 5. 19:05
11/38 anonim válasza:
De egy szexi test mindenkit megszépít ;) (Jó, ha bűnronda, akkor nem)
12/38 anonim válasza:
Nekem mondjuk igen, ez lenne a minimum (feltételes mód), de mivel én nem úgy nézek ki, mint a belinkelt úriemberek, ezért számolok az egyedülléttel. Sírni meg nem szoktam; felesleges.
14/38 anonim válasza:
Ezt én is úgy bírom.Itt rinyálnak a fiúk mindig,itt a GYK-n is,hogy nincs csaj,de úgy válogatnak mint tót a vadkörtében.Vagy ha lesz is ilyen csajuk,akkor meg már az a baj,hogy hülye meg szemét kis ringyó és,hogy leszopta a fél várost.
15/38 anonim válasza:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy honnan szülted, hogy ez a "minimum elvárás".
16/38 anonim válasza:
Onnan szülte, hogy nektek semmi nem jó. ;) Még az átlagos pasik NAGYRÉSZE is ezekre vágyik....
17/38 anonim válasza:
Macs, linkelj képet!
Kíváncsi vagyok!
18/38 anonim válasza:
Az első képet én linkeltem ide gykra annó :D:D:D
Az nem minimum elvárásvolt, hanem a tökéletes ideál.
De azt is hozzátettem annó, hogy ha az ideáltól 80%ban eltér (külsőleg) akkor sincs semmi probléma.
Neten átlagos csajt nehéz találni.
Mondjuk itt van például egy átlagos lány:
Semmi hű de extra. Mégis bejön. Feje is kicsit érdekes, de az sem számít.
21f
19/38 anonim válasza:
A "vágyás" meg a "minimum elvárás" két külön dolog. Vágyni lehet a tökéletesre, ideálisra (sőt, kifejezetten hasznos), de a valóságban ettől még nem kell elküldeni mindenkit, aki nem olyan. Nem is gondolja máshogy senki.
20/38 anonim válasza:
Szerintem meg a legtöbb lány féltékeny az ilyen lányokra, meg a modellekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!