Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az unokatesómmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az unokatesómmal, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyáltalán semmi testvéri-érzésem nincsen felé, karácsonykor találkoztunk először kb. 15 év után, szóval nem is emlékszem rá... Nem mentegetőzni akarok, de azért eléggé részegek voltunk... Meg nem is az unokatesóm teljesen, csak 1 nagyszülő közös. Mit csináljak? :S Bűntudatom van, de közben meg jó volt vele (nem csak szexuálisan)...
2012. jan. 2. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki 20L
2012. jan. 2. 18:26
 12/12 anonim válasza:
Nekem is vannak ismerőseim hasonló helyzetben, igaz ők kicsit távolabbi rokoni kapcsolatban állnak (nem sokkal), mikor összejöttek mindenkit megdöbbentett az eset, de ők ez felvállalták és azóta is rendben van köztük minden. És mások sem szólnak bele a dolgukba. Persze ez nem egy hétköznapi eset. Szerintem legjobb lenne elfelejteni, még ameddig nem bonyolódik a helyzet.
2012. jan. 2. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!