Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az unokatesómmal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az unokatesómmal, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyáltalán semmi testvéri-érzésem nincsen felé, karácsonykor találkoztunk először kb. 15 év után, szóval nem is emlékszem rá... Nem mentegetőzni akarok, de azért eléggé részegek voltunk... Meg nem is az unokatesóm teljesen, csak 1 nagyszülő közös. Mit csináljak? :S Bűntudatom van, de közben meg jó volt vele (nem csak szexuálisan)...
2012. jan. 2. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

A bűntudatot hagyd a fenébe.

Mit csinálj, mit csinálj... Hát szeressétek egymást.

2012. jan. 2. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
ha csak egy nagyszülőtök közös akkor nem is az unokatesód.
2012. jan. 2. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Már megtörtént, nincs értelme foglalkozni vele, dobd el a bűntudatot, máskor igyál kevesebbet. :-DDDDDDDD
2012. jan. 2. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyám... hogy érted, h mit csinálj? Most már semmit..
2012. jan. 2. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
hát már nem tudsz mit csinálni, megtörtént
2012. jan. 2. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Védekeztetek? Mert ha nem akkor könnyen lehet hogy fogyatékos magzat nevelkedik a méhedben... (Na jó nincs nagy esélye). Szerintem inkább próbáld meg elfelejteni.
2012. jan. 2. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

DE, ha a nagyszülő közös, akkor PONT hogy unokatesók.

Nos szerintem nem gond, csak gyerek ne legyen belőle,nagyon valószínű h a gyerek vérfertőzött lenne.

Amúgy csináljátok gond nélkül, hajrá!

2012. jan. 2. 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőle gyerek, csak részeg voltam, nem bolond... :D
2012. jan. 2. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
hány évesek is vagytok?
2012. jan. 2. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Annak az esélye, hogy beteg gyerek születik csak azért nagyobb közeli rokonok esetében, mert könnyebben lesz homozigóta recesszív az egyén bizonyos génekre, és így előkerülhetnek bizonyos rejtett genetikai betegségek, de ettől függetlenül makkegészséges magzat is születhet. Továbbá ha csak az egyik nagyszülő közös a négyből, akkor gyakorlatilag csak fél-unokatestvérek. Továbbá az ember tudattalanul is képes felismerni az olyan egyéneket, akitől valószínűleg beteg gyermeke lenne, mert érzi az illatán, kísérlettel bizonyított, hogy a nagyban hasonlító HLA génekkel rendelkezők nem találják kellemesnek egymás illatát, erre mondják azt a csajok, hogy nem működött a kémia.

Szóval én mindezek után nem igazán látom a problémát ebben a kapcsolatban.

2012. jan. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!