Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az unokatesómmal, most mit csináljak?
A bűntudatot hagyd a fenébe.
Mit csinálj, mit csinálj... Hát szeressétek egymást.
DE, ha a nagyszülő közös, akkor PONT hogy unokatesók.
Nos szerintem nem gond, csak gyerek ne legyen belőle,nagyon valószínű h a gyerek vérfertőzött lenne.
Amúgy csináljátok gond nélkül, hajrá!
Annak az esélye, hogy beteg gyerek születik csak azért nagyobb közeli rokonok esetében, mert könnyebben lesz homozigóta recesszív az egyén bizonyos génekre, és így előkerülhetnek bizonyos rejtett genetikai betegségek, de ettől függetlenül makkegészséges magzat is születhet. Továbbá ha csak az egyik nagyszülő közös a négyből, akkor gyakorlatilag csak fél-unokatestvérek. Továbbá az ember tudattalanul is képes felismerni az olyan egyéneket, akitől valószínűleg beteg gyermeke lenne, mert érzi az illatán, kísérlettel bizonyított, hogy a nagyban hasonlító HLA génekkel rendelkezők nem találják kellemesnek egymás illatát, erre mondják azt a csajok, hogy nem működött a kémia.
Szóval én mindezek után nem igazán látom a problémát ebben a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!