Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem könnyű találnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymus-f/93 kérdése:

Miért nem könnyű találnom valakit, bárkit? 18/f

Figyelt kérdés

Én egy olyan fiú vagyok, aki 18 éves korára még sohasem dohányzott, ivott, drogozott. Aki nem jár bulizni, akit nem érdekli a való világ. Rendesen tanul, és maximumra törekszik. Aki inkább megbecsüli amit kap. Akit nem a farka vezérel, és nem vágyik rögtön szexre. Aki tudna érzelmes lenni... Ha lenne kihez.

Igen, elég kevés ilyen fiú van... én azért lettem ilyen, mert kiskoromtól kezdve nem hagytam, hogy a környezetem befolyásoljon, hogy rosszra vegyen rá. Hogy rászoktasson a csavargásra, hogy belekeverjen dolgokba. Ez miatt sokkal kevesebb barátom is van... Ez miatt nem tudok a többiek között kibontakozni, és ez miatt kevésbé vagyok előtérben, látható.

Miért van az, hogy nincs a környezetemben egyáltalán senki aki akarhatna járni velem?

2012. jan. 2. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz, tudom tudom visszahúzódó vagy, de ez a szívás, hogy akkor is a férfiakra erőltetik ezt, ha visszahúzódó avgy lehetsz bármilyen jó, ha nem kezdeményezel nem lesz csajod soha, lehetsz a világ legjobb embere is.

21f

2012. jan. 2. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont ezért mert amellet hogy tutyi mutyi jellemed van de még itt sajnáltatod is magadat ahelyett,hogy tennél azért hogy ismerkedjenek veled vagy te ismerkednél másokkal . Más szóval azzal hogy ilyen megjelenésed és életviteled van semmire nem mész !
2012. jan. 2. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Az furi h nem gondolsz a szexre meg soha 1kortyot sem ittál piat...

Amúgy csak azért nincs mert nem kezdemenyezel...

2012. jan. 2. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, h a sajat erenyeidet felnagyitod, meg masok hibait.

Ez nem jo hozzaallas.

2012. jan. 2. 10:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez nem sajnáltatás, csak elmondtam a helyzetet, és kérdeztem.

Az a problémám, hogy kezdeményeznék, de nincs ki felé. Mert azért vannak elvárásaim... (ha én kezdeményezek)

És voltak sikertelen próbálkozásaim...

Volt egy barátnőm, akivel neten ismerkedtem meg, elég messze lakott tőlem. Fiatalabb volt nálam, és még nem volt "romlott".

Ő lett volna számomra a tökéletes. Persze "első szerelem", stb... szóval nem sok esély volt.

Többször nála aludtam, el láttam ajándékokkal... szerettem. 5 hónapig tartott az egész. Ő szakított velem, semmi elfogadható indokkal. (Elvileg nem szeretett már, egyik napról a másikra döntötte el ezt, hogy szakítani fog velem)

Azóta elkezdett dohányozni, és mondjuk úgy, hogy megromlott... és ezt mind rám fogja, hogy miattam, pedig semmit nem csináltam.

Nem történt semmi komoly köztünk (csak előjáték)...

ennyi tapasztalatom van összesen.

2012. jan. 2. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyok az elvarasaid túl nagyok mi az h neked csak fullos romlatlan szűz lányok kellenek csak? Olyat nem fogsz találni de ha megis akk nem fog soká tartani...
2012. jan. 2. 10:53
 7/9 A kérdező kommentje:
A romlás alatt nem pont a szüzességet értem, hanem az élethez való hozzáállást, a lázadást, a másra nem hallgatást, az egészségre ártalmas dolgok űzését.
2012. jan. 2. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
nagyon hasonló beállítottságú vagyok mint a kérdező, csak én 2 évvel öregebb. Szerintem ne foglalkozz a témával, minek erőltetni, majd eljön egyszer. Most keresni tűt a szénakazalban?
2012. jan. 2. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ártana kicsit lazábbra venned a dolgokat.Nem azt mondom ,hogy na most idd le magad a sárga földig vagy kezdj el dohányozni.Drogozni, hát azt meg hallani sem akarom.Az ilyen emberek nem tudnak megbirkózni a világgal akik drogoznak.Alkalomadtán egy könnyed ital a barátokkal.(Mellesleg megjegyzem a való világot én se nézem, némelyik úgy buta ahogy...)A csavargás azért kell h jobban megismerd a körülötted élőket /pl.barátokat/ persze nehéz lesz időkorlátot húzni.Értelmeseket persze nem lehet belekeverni bajba. Szóval ha te az vagy, emiatt nem kellene aggódnod.Ne húzz a világ és magad közé láthatatlan falat.Kezdj el érdeklődni mások iránt és egyéb dolgok iránt. 18/l
2012. jan. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!