Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz a mai leányzók szemében, hogy szeretek Petőfit olvasni?
Figyelt kérdés
Nagyon jó versei vannak, szeretem úgy elütni az időt, hogy a verseit olvasgatom és merengek, hogy mire gondolhatott. ><
Remélem nem gáz.
2012. jan. 2. 00:53
21/30 A kérdező kommentje:
Akkor Endrétől és fogok néhány örökzöldet olvasni. ><
2012. jan. 2. 01:08
22/30 anonim válasza:
Én inkább radnóti párti vagyok :D
23/30 anonim válasza:
Dehogy gáz, a kultúra sosem égő... Nekem az Őrült a kedvencem egyébként Petőfitől. :)
Ezen felül szeretem Adyt, Radnótit és József Attilát, szóval nincs ezzel baj. :)
22/L
24/30 anonim válasza:
Én most Monte Cristo Grófját olvasok, és imádom :) sokat lehet belőle tanulni. Jellemformáló olvasmány elég rendesen.
26/30 anonim válasza:
Sztem nem gáz,már csak azért sem mert nekem is ő kedvenc 18/L
27/30 anonim válasza:
magyar költőm.
(bocsi bez lemaradt)
28/30 anonim válasza:
Kis Petőfi nem vagyok,
Verset írni, nem tudok,
De, ha verset írni kell,
Kis Petőfit hívni kell. :DDD
29/30 anonim válasza:
egy irodalom szakos esetleg értékelné de más nem:P
30/30 anonim válasza:
Utolsó: ez hülyeség, muszáj mindenáron flegmának lenni és okoskodni?!
Amúgy engem a szépirodalom 90 %-a nem érdekel, a magyar órákat se szerettem. Viszont van néhány költő, akiknek a versei nagyon tetszenek és jó érzés olvasni őket. A 19. századiakat tartom a legjobbnak, közülük is Petőfi a kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!